Deli Catering na FestiwaluMarketingu.pl

Udostępnij artykuł
To największe targi, związanie z branżą reklamową, gdzie głównym wydarzeniem towarzyszącym jest konferencja Marketing Mix oraz EVENT MIX. To właśnie tu, co roku grono prelegentów zasilają takie osoby, jak Dorota Wellman czy Jurek Owsiak. Na 10. edycji wydarzenia, o oprawę kulinarną zadbała marka Deli Catering, która po raz pierwszy została oficjalnym partnerem targów.  

W trakcie tegorocznej edycji zaprezentowało się przeszło 250 wystawców z branży reklamy i poligrafii reklamowej. Co ważne, nie zabrakło tu również Strefy EVENT MIX z bogatym wachlarzem ofertowym – od cateringu, po wyposażenie eventów oraz szeroko pojęte obiekty eventowe. Warto dodać, że imprezie towarzyszył szereg wydarzeń specjalnych, takich jak warsztaty i szkolenia.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – WRZESIEŃ 2018
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

O oprawę kulinarną wydarzenia zadbał lider na rynku usług cateringowych w zakresie kulinariów eventowych, Deli Catering, który w tym roku został również Partnerem Strategicznym targów. Specjalnie na tę okoliczność marka przygotowała kaczkę macerowaną w miodzie pitnym i korze cynamonu serwowaną z marynowaną gruszką, rolowany schab z prosięcia z warzywami oraz musem chrzanowo-ziołowym, a także rostbef marynowany w pieprzu, nadziewany musem bernaise z dodatkiem kaparów.

Jubileuszowa edycja FestiwalMarketingu.pl odbyła się 12-13 września br. w EXPO XXI w Warszawie.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 20.09.2018
Aktualizacja: 20.09.2018