Dwa lokale gastronomiczne w Galerii Wyszków

Udostępnij artykuł

Obiekt tworzą cztery kondygnacje o łącznej powierzchni ok.11500 mkw. W garażu podziemnym galerii znajdzie się parking na 106 aut. Galeria Wyszków zlokalizowana jest w ścisłym centrum miasta przy głównej ulicy handlowej. Obiekt jest w pełni klimatyzowany i wentylowany. Pozostali najemcy Galerii to m.in.: Stokrotka, Reserved, House, Butik, Croop oraz Campus.

Lokal w Galerii Wyszków będzie trzecim lokalem warszawskiej sieci restauracji Gaga, serwujących dania kuchni włoskiej. Sieć działa na rynku od 1993 roku. Rok temu uruchomiła program franczyzowy. Inwestycja w restaurację Gaga to wydatek rzędu 150 tys. zł, ale wiele zależy od wielkości lokalu. Opłata wstępna za przystąpienie do sieci uzależniona jest od skali inwestycji. Obecnie w sieci funkcjonują lokale zlokalizowane w Warszawie przy ul. Zgoda oraz ul. Przejazd.

Aktualnie Granell Cafe to jedel lokal zlokalizowany w Warszawie przy ul. Pięknej. W menu lokalu znajdują się kawy, coctaile, alkohole, przekąski, ciasta oraz desery Grycan. Firma oferuje również catering oraz przeprowadzenie degustacji i szkoleń. Sieć obecna jest również w innych państwach europejskich m.in. w Estonii, Czechach czy Rumunii. Granell to również producent kawy.

 

 

 

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 20.07.2010
Aktualizacja: 20.07.2010