Etno Cafe z cyklem warsztatów online

Udostępnij artykuł
Znajdująca się w Galerii Młociny Hala Hutnik wspólnie z siecią kawiarni przygotowała #WarsztatyKawowe, w ramach których jeden z najpopularniejszych polskich baristów – Karol Przesmycki, zaprezentuje zainteresowanym, jak samodzielnie przygotować pyszną kawę, a także podzieli się swoją wiedzą na temat świata klasycznej, wyrazistej „małej czarnej”.

Warsztaty kawowe z Etno Cafe to stały punkt w repertuarze wydarzeń znajdującej się w Galerii Młociny  Hali Hutnik.  Od teraz miłośnicy kawy będą mieli okazję, by nauczyć się, jak samodzielnie przygotować swój ulubiony, poranny napój, a także poznać wszystkie sekrety związane z jego przygotowaniem bez wychodzenia z domu. Hala Hutnik wspólnie z marką Etno zrealizowała cykl Hala Hutnik TV: #warsztatykawowe Etno Cafe, w ramach którego o tajemnicach pysznej kawy, opowie Karol Przesmycki – jeden z najlepszych trenerów baristów w Polsce.

Zrealizowane materiały będą regularnie publikowane w formie wideo na profilach Galerii Młociny znajdujących się na Instagramie, Facebooku oraz platformie Youtube. Już teraz kawosze mogą obejrzeć pierwszy odcinek, w którym Karol prezentuje podstawowe wskazówki dotyczące parzenia kawy w kawiarce. W kolejnych odcinkach Hali Hutnik TV realizowanych z marką Etno Cafe wielbiciele klasycznej „małej czarnej” poznają m.in. sekrety Chemexa, AeroPressu oraz Dripa, czyli alternatywnej metody parzenia kawy. Hala Hutnik wspólnie z kawiarnią Etno przygotowała dla kawoszy jeszcze jedną niespodziankę! Na hasło „halahutnik” zainteresowani otrzymają 10 proc. rabatu na stronie www.sklep.etnocafe.pl, czyli internetowym sklepie marki Etno Cafe.

SWEETS & COFFEE
NAJBARDZIEJ PRAKTYCZNE, NOWOCZESNE I NIEZALEŻNE
CZASOPISMO BRANŻY
> link do aktualnego numeru <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 27.03.2020
Aktualizacja: 30.03.2020