FoRest by Weranda Home czeka na gości

Udostępnij artykuł
Rezydencja położona w miejscowości Sławica, jedyne 30 km od Poznania, powiększyła się o pięć całorocznych domków modułowych foREST by Weranda Home. 

Wykonane we współpracy z firmą DMD Modular z Krakowa, stanowią pierwszy etap projektu, który zakłada pojawienie się kolejnych 10 domków. Położone w samym sercu parku krajobrazowego Puszcza Zielonka i nad dwoma Jeziorami, Książym i Borowim. Stanowią miejsce do wypoczynku w otoczeniu natury. FoRest by Weranda Home gwarantuje komfortową przestrzeń, bez tłoku i zgiełku.

Każdy domek posiada sypialnię, łazienkę z prysznicem, salon z rozkładaną kanapą, aneks kuchenny, antresolę i duży taras z meblami ogrodowymi, a wykonane są z najwyższej jakości materiałów. Goście mogą również korzystać z całego obiektu Weranda Home. Chodzi o restaurację z ekologicznym jedzeniem, prywatny dostęp do jeziora, możliwości wypożyczenia łódek, kajaków czy rowerów. W okolicy jest też wiele atrakcji. Mowa o szlakach rowerowych, polu golfowym w Trzaskowie czy Arboretum Leśnym w Zielonce. 

Dziś ludzie szukają miejsc pełnych ciszy i spokoju, żeby się oderwać, odpocząć i zapomnieć o codziennych problemach. Domki foREST by Weranda Home to właśnie takie miejsce. Cieszymy się ze współpracy z DMD Modular – liderem na rynku budownictwa modułowego. Mamy nadzieję, że spełnimy oczekiwania wszystkich gościmówi Jan Poniński, właściciel. 

Rezerwacje ruszają od końca maja przez stronę www.forestbywerandahome.pl.

Weranda Home to najnowszy projekt znanej, poznańskiej rodzinnej firmy Weranda Family. Znajduje się w Sławicy pod Poznaniem. W zielonym sercu Parku Krajobrazowego Puszczy Zielonki. Zaledwie  40 minut jazdy samochodem od stolicy Wielkopolski, w bezpośrednim sąsiedztwie dwóch jezior: Księża i Borowego. Kompleks Weranda Home został tak zaprojektowany, by jednocześnie mogło tutaj przebywać nawet 200 osób. Do ich dyspozycji jest około 2200 mkw powierzchni. W tym restauracja, pomieszczenia chilloutowe, sala bankietowa połączona z tarasem i wyjściem do ogrodu. W części hotelowej obiekt może pomieścić 66 gości. Infrastruktura Werandy Home pozwala, by zorganizować tutaj konferencje, szkolenia, integracje oraz wszelkiego rodzaju spotkania biznesowe.

ŚWIAT HOTELI – KWIECIEŃ 2020
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 11.05.2021
Aktualizacja: 12.05.2021