Grafen zaprasza na warsztaty z sezonowania mięsa

Udostępnij artykuł
Już 21 maja do Koziego Grodu koło Gdańska odbędzie się wydarzenie, organizowane przez firmę Hendi Polska, która jest częścią międzynarodowej Grupy Hendi. Od ponad 80 lat zajmuje się produkcją i dystrybucją profesjonalnego wyposażenia gastronomicznego w całej Europie.

Uczestnicy warsztatów organizowanych przez Grafen, dowiedzą się więcej o sezonowanie mięsa – z czym to się je, jak prawidłowo przyrządzić steka, czym jest czapa i jak wykorzystać ubytek z wysezonowanego mięsa, w jaki sposób urozmaicić wygląd restauracji poprzez szafy do sezonowania mięsa, food cost – dlaczego to się opłaca?

Udział w szkoleniu jest BEZPŁATNY, po wcześniejszej rejestracji na stronie.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – KWIECIEŃ  2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.