Grafen zaprasza na warsztaty z sezonowania mięsa

Udostępnij artykuł
Już 21 maja do Koziego Grodu koło Gdańska odbędzie się wydarzenie, organizowane przez firmę Hendi Polska, która jest częścią międzynarodowej Grupy Hendi. Od ponad 80 lat zajmuje się produkcją i dystrybucją profesjonalnego wyposażenia gastronomicznego w całej Europie.

Uczestnicy warsztatów organizowanych przez Grafen, dowiedzą się więcej o sezonowanie mięsa – z czym to się je, jak prawidłowo przyrządzić steka, czym jest czapa i jak wykorzystać ubytek z wysezonowanego mięsa, w jaki sposób urozmaicić wygląd restauracji poprzez szafy do sezonowania mięsa, food cost – dlaczego to się opłaca?

Udział w szkoleniu jest BEZPŁATNY, po wcześniejszej rejestracji na stronie.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – KWIECIEŃ  2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 16.05.2019
Aktualizacja: 16.05.2019