Gringo Bar wprowadza burgera z nasion konopi

Udostępnij artykuł

W menu marki pojawiła się nowa propozycja. Chodzi o Hemp Burrito Burger, roślinną alternatywę, która powstaje z nasion konopi. Danie jest dostępne od dziś w lokalach na Ursynowie, Mokotowie i w Hali Koszyki.

Testowo wprowadzamy „mięso” z konopi, które powstaje z nasion. Ten produkt ma wiele walorów prozdrowotnych i na pewno wyróżnia się na tle innych produktów dostępnych na rynku. Produkuje go firma, która pracuje nad tą technologią w bardzo zaangażowany sposób – mówi w rozmowie z nami Maciej Bilka, właściciel Gringo Bar.

Jak podkreślają przedstawiciele marki to propozycja dla wielbicieli smaku burgerów marki, jak i tych, którzy dotąd nie mieli możliwości ich spróbowania. Głównym bohaterem nowego dania jest HEMPEAT BURGER. Towarzyszą mu dwa rodzaje sera (mimolette i cheddar), bukiet świeżych warzyw i frytki. Smak urozmaica autorski sos koktajlowy. Hemp Burrito Burger zamówicie w lokalach na Ursynowie, Mokotowie i w Hali Koszyki. Od 29 czerwca do 13 lipca w aplikacji BOLT z 30 proc. zniżką.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Opublikowano: 29.06.2022
Aktualizacja: 29.06.2022