Nowy lokal powstał w ramach pogłębienia współpracy z dotychczasowym franczyzobiorcą. Od 30 listopada br. marka zaprasza do drugiego we Wrocławiu lokalu, tym razem przy ul. Kozanowskiej 69. W menu można znaleźć sztandarowe dania Grubego Benka, m.in. pizzę, hamburgery, sałatki czy quesadille.
Gruby Benek to polska sieć pizzerii, licząca ponad 40 lokali w całej Polsce. Oferują one nie tylko pizzę, ale też m.in. burgery, frytki, kurczaka.
Oferta i produkty najwyższej jakości pomogły zdobyć zaufanie klientów i dostarczyć franczyzobiorcom sprawdzony, skuteczny koncept biznesowy. Jego formuła powoduje, że wszystkie lokale sieci przynoszą zyski, a wielu franczyzobiorców decyduje się na otwarcie kolejnej restauracji – mówi przedstawiciel marki Gruby Benek.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – WRZESIEŃ / PAŹDZIERNIK 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.