Krzysztof Kozłowski o popularności burgerów i doborze składników

Udostępnij artykuł
Burgery to podstawa sezonowej kuchni plenerowej barbecue i oferty eventowej. Cheddary Hochland świetnie nadają się do wszystkich odmian burgerów. Spełniają warunki zarówno wysokiej jakości, jak i funkcjonalności w użyciu. Pracuje się z nimi sprawnie. Mają doskonałą teksturę, świetnie miękną po złożeniu z gorącymi dodadatkami – mówi Krzysztof Kozłowski, technolog, burger ekspert.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE maj 2021
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 15.06.2021
Aktualizacja: 16.06.2021