Krzysztof Malinowski dyrektorem Hotelu Omega w Olsztynie

W swojej drodze zawodowej w hotelarstwie i gastronomii przeszedł wszystkie stanowiska. Jest szefem kuchni z wieloletnim doświadczeniem, doradcą ds. gastronomii czy panelistą oraz prelegentem Kongresu Szefów Kuchni. Członek Międzynarodowej Organizacji Slow Food. W 2018 roku został członkiem zarządu Europejskiego Stowarzyszenia Kucharzy Euro-Toques Polska „Mistrzowie kuchni w służbie zdrowej żywności”.

Krzysztof Malinowski jest doświadczony w prowadzeniu szeroko pojętych działów gastronomii oraz restauracji hotelowych (na poziomie trzech i czterech gwiazdek), nagradzanych i cenionych przez liczne media świata gastronomii. Od 16 lat pracuje zawodowo i aktywnie działa w branży HoReCa. 

Przed nowym dyrektorem hotelu ogromne wyzwanie, jakim jest rozpoczynająca się rozbudowa hotelu o nową restaurację i basen ze strefą relaksu. Jako młody hotelarz ma głowę pełną pomysłów, które ze wsparciem zarządu spółki Omega Hotelu udaje mu się realizować, a więc za pewne pomimo trudnego czasu spowodowanego przez COVID-19, spróbuje nadać hotelowi nie tylko nowa odsłonę wizualną, ale również stworzy ofertę rozszerzoną o nowe atrakcje i podniesie standard obiektu wraz z jego kolejnym, szerokim wachlarzem usług.

ŚWIAT HOTELI wrzesień-październik 2020
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.