Łódzka Sukcesja poszerza ofertę gastronomiczną

Udostępnij artykuł
Lokal o ponad 800 mkw. powierzchni zajęła nowa restauracja z kuchnią włoską, otwarta właśnie w centrum handlowo-rozrywkowym. Znajduje się ona na poziomie 0. Restauracja funkcjonuje pod nazwą „Włoski Temat – Don Palermo”.

To autorski projekt, nowa marka na polskim rynku i zarazem pierwszy lokal nowej sieci, która ma się sukcesywnie rozwijać pod tym szyldem. Ambitne plany właścicieli zakładają 10-15 otwarć rocznie – zarówno przy ulicach handlowych, jak i w galeriach. Kolejna pizzeria ma powstać w przyszłym roku przy ul. Marszałkowskiej w Warszawie.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – WRZESIEŃ / PAŹDZIERNIK 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

Lokal w Sukcesji działa w przestronnym i nowocześnie urządzonym wnętrzu. Jego specjalnością jest pizza na włoskim cieście, wypiekana na bazie wyłącznie oryginalnych produktów pod nadzorem rodowitego Włocha. Oprócz tego w menu jest szeroki wybór innych dań kuchni włoskiej, m.in. makaronów i zup, a także różnorodnych napojów.  W restauracji mają być organizowane rozmaite wydarzenia.

Przywiązujemy dużą wagę do rozwoju oferty kulinarnej, dając klientom coraz większy wybór. Dzięki temu Sukcesja jest dobrym miejscem zarówno na szybki posiłek czy lunch biznesowy,  jak i obiad w rodzinnym gronie – mówi Sławomir Jędrzycki, dyrektor zarządzający Sukcesji.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 13.12.2019
Aktualizacja: 13.12.2019