W ofercie restauracyjnej Cafe Punkt pojawiły się nowe dania. Klienci mogą spróbować m.in. sznycla przygotowanego na różne sposoby, pierogów z kurkami, łososia na warzywnym kaszotto czy gofrów drożdżowych. Jeszcze przed majówką oferta pojawi się na wszystkich stacjach Lotosu z ofertą restauracyjną.
Rozbudowane menu
Pierwszy raz nowa odsłona oferty restauracyjnej Cafe Punkt została uruchomiona na stacji MOP w Olsztynku. Motywem przewodnim oferty „Menu Pełne Smaku” jest sznycel przygotowany na różne sposoby. Klienci mogą skomponować danie tak, jak lubią. Do wyboru jest mięso wieprzowe lub z indyka, panierka klasyczna z ziołami lub pikantna, chrzan w czterech odsłonach smakowych – ze śliwką, ostry z chilli, z miętą lub z burakiem, a także dodatki. Do tego ziemniaki, frytki, gratin (zapiekanka ziemniaczana), kaszotto warzywne, marchewka z groszkiem zasmażana i na parze, kapusta zasmażana lub mieszanka pikli.
Oprócz tradycyjnego dania obiadowego ze sznyclem, w menu pojawia się także kanapka w formie burgera, naleśnik i sałatka – wszystko ze sznyclem. Na najmłodszych klientów czeka sznycelek drobiowy w zestawie z frytkami i warzywami z pary. Nowościami w ofercie restauracyjnej są także pierogi z kurkami i łosoś na warzywnym kaszotto. Dołączyły do niej także przygotowywane na miejscu naleśniki oraz gofry drożdżowe.
W menu pozostały dotychczasowe bestsellery: zupy (gulaszowa, flaki, żurek), śniadania oraz dania obiadowe – golonka i udko z kurczaka.
Źródło: Grupa Lotos
Rynek Dostawców HoReCa – RAPORT 2022
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.