Marka Bioline w spa hotelu Prezydent

Udostępnij artykuł

Na bazie kosmetyków marki hotel oferuje cztery zabiegi: bankietowy lifting z wypełnieniem supreme lift filler w cenie 410 zł, złoty zabieg caprices w cenie 800 zł oraz zabiegi spa na dłonie i stopy za 100 i 80 zł.

Marka Bioline od ponad 20 lat jest  partnerem dla gabinetów kosmetycznych i spa. Jest to pierwsza firma we Włoszech, która m.in: stworzyła trójfazowe kosmetyki z retinolem, alfahydroksykwasami (AHA) i heptapeptydami (siedmioaminokwasy) oraz wyprodukowała i rozwinęła kosmetyki z kawiorem i retinolem. Bioline jest członkiem UNIPRO – Confindustria – Associazione Nazionale Industrie Cosmetiche.

Pięciogwiazdkowy hotel Prezydent Wellness & Spa usytuowany jest w sercu Krynicy-Zdrój, u podnóża Góry Parkowej. Hotel dysponuje 66 pokojami i apartamentami  mogącymi pomieścić do 179 osób. W obiekcie znajdują się: 24 pokoje dwuosobowe, 32 dwuosobowe z dostawką, trzy miniapartamenty, sześć apartamentów dwupokojowych oraz jeden pokój typu studio. Każdy pokój wyposażony jest w bezprzewodowy Internet, telefon, telewizję satelitarną (z funkcją pay TV), minibar i sejf. Całkowita powierzchnia użytkowa obiektu wynosi około 6000 mkw. i poza powierzchnią pokoi obejmuje także powierzchnię usługową (basen, spa i sale konferencyjno-szkoleniowe) oraz miejsca garażowe i parkingi zlokalizowane w bezpośrednim sąsiedztwie budynku. W hotelu znajduje się restauracja Magnolia, lobby bar oraz sala bankietowa na 160 osób. Hotel Prezydent dysponuje także wielofunkcyjnymi salami konferencyjnymi mogącymi jednorazowo przyjąć do 300 osób.

 

 

 

 

 

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 06.07.2010
Aktualizacja: 06.07.2010