MAX Premium Burgers startuje w Radomiu

Udostępnij artykuł
Sieć, która debiutowała w Polsce w 2017 roku, rozwija portfolio. Niedługo poza Gdańskiem, Poznaniem i Warszawą gości powita lokal w Radomiu, przy stacji paliw Orlen (Aleja Grzecznarowskiego/ul. Biała). Otwarcie zaplanowano na 18 sierpnia. Marka zaprosi gości też do Pruszkowa i Płocka.

Firma MAX Premium Burgers została założona w 1968 r. i jest szwedzką firmą rodzinną, która ma przetrwać pokolenia. Świat docenia koncept MAX Burgers. Firmy i przedsiębiorcy z całego globu chcą poznać możliwości otwarcia restauracji. 11 maja 2011 r., w Norwegii otwarto pierwszy lokal poza granicami Szwecji. Obecnie sieć jest obecna w ponad 150 restauracjach na terenie Szwecji, Norwegii, Danii, Egiptu i Polski.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE czerwiec-lipiec 2021
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 03.08.2021
Aktualizacja: 03.08.2021