Najnowszy numer Sweets & Coffee już dostępny!

Udostępnij artykuł
Najbardziej praktyczne i nowoczesne czasopismo dla profesjonalistów branży docierające do właścicieli lokali niezależnych typu kawiarnie, cukiernie, lodziarnie i piekarnie, prezesów, zarządów i „kupców” z sieci, ekspertów, analityków, architektów oraz biur projektowych. Ponadto czasopismo jest dodatkowo dystrybuowane i promowane na wszystkich najważniejszych wydarzeniach branży HoReCa w Polsce.

Wyjątkowo długie lato dobiegło końca i pozostaje nam oczekiwanie na zimę z prawdziwego zdarzenia. Ten numer z pewnością nam w tym doskonale pomoże. Po pierwsze, przedstawiciele  lodziarni opowiedzą, jak radzą sobie po sezonie, Marta Panfil doradzi, jak budować strategię marketingową w tym czasie, a przedstawiciele marek Helios Cafe, SCM, Migawka cafe, Słodkie Babki i Costa Coffee przygotowali swoje jesienno-zimowe propozycje kawowe i herbaciane.

SWEETS & COFFEE
NAJBARDZIEJ PRAKTYCZNE, NOWOCZESNE I NIEZALEŻNE
CZASOPISMO BRANŻY
> link do aktualnego numeru <

Skoro już o dodatkach mowa, to z pewnością doskonale w tym przypadku sprawdzą się syropy i puree marki Monin. Bohaterem najnowszego wydania Sweets & Coffee jest właściciel tego znanego na całym świecie brandu – Olivier Monin. Historia tej firmy sięga 1912, kiedy to dziadek mojego rozmówcy stawiał pierwsze kroki w tym biznesie. Dzisiaj do formy dołącza także syn Oliviera. Właściciel marki każdego pracownika, którego rekrutuje z pozytywnym skutkiem wita w rodzinie Monin. Skoro pozostajemy w takiej familijnej atmosferze, to w dziale cukiernik, czekają na Państwa propozycje cukierników związane z nadchodzącymi Świętami, a konkretnie wypiekami. Stawiacie w tym przypadku na klasykę czy nowości? W numerze także porady związane z prawidłowym przechowywaniem pieczywa.

Egzemplarze czasopisma trafiają bezpośrednio do:
•  niezależnych właścicieli kawiarni, cukierni, lodziarni, piekarni;
•  zarządów spółek będących właścicielami sieci gastronomicznych;
• „kupców” z największych sieci bezpośrednio odpowiedzialnych za zakupy, zaopatrzenie, wyposażenie, inwestycje itp.;
• architektów, doradców inwestycyjnych i ekspertów.

Serdecznie zapraszamy do współpracy!
Zachęcamy również do kontaktu z redakcją. Jeśli otwierają Państwo nowy lub kolejny lokal, wprowadzają nowości do oferty warto nas o tym poinformować!

Wydawcą jest BROG B2B – platforma mediów efektywnej komunikacji B2B – wydawca czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt – BROG B2B
Biuro Reklamy:
Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl

Redakcja:
Milena Kaszuba-Janus, redaktor naczelna
664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl

Karolina Stępniak, dyrektor wydawnicza
664 463 096
k.stepniak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 10.12.2019
Aktualizacja: 10.12.2019