Najbardziej praktyczne i nowoczesne czasopismo dla profesjonalistów branży docierające do właścicieli lokali niezależnych typu kawiarnie, cukiernie, lodziarnie i piekarnie, prezesów, zarządów i „kupców” z sieci, ekspertów, analityków, architektów oraz biur projektowych. Ponadto czasopismo jest dodatkowo dystrybuowane i promowane na wszystkich najważniejszych wydarzeniach branży HoReCa w Polsce.
Wyjątkowo długie lato dobiegło końca i pozostaje nam oczekiwanie na zimę z prawdziwego zdarzenia. Ten numer z pewnością nam w tym doskonale pomoże. Po pierwsze, przedstawiciele lodziarni opowiedzą, jak radzą sobie po sezonie, Marta Panfil doradzi, jak budować strategię marketingową w tym czasie, a przedstawiciele marek Helios Cafe, SCM, Migawka cafe, Słodkie Babki i Costa Coffee przygotowali swoje jesienno-zimowe propozycje kawowe i herbaciane.
SWEETS & COFFEE
NAJBARDZIEJ PRAKTYCZNE, NOWOCZESNE I NIEZALEŻNE
CZASOPISMO BRANŻY
> link do aktualnego numeru <
Skoro już o dodatkach mowa, to z pewnością doskonale w tym przypadku sprawdzą się syropy i puree marki Monin. Bohaterem najnowszego wydania Sweets & Coffee jest właściciel tego znanego na całym świecie brandu – Olivier Monin. Historia tej firmy sięga 1912, kiedy to dziadek mojego rozmówcy stawiał pierwsze kroki w tym biznesie. Dzisiaj do formy dołącza także syn Oliviera. Właściciel marki każdego pracownika, którego rekrutuje z pozytywnym skutkiem wita w rodzinie Monin. Skoro pozostajemy w takiej familijnej atmosferze, to w dziale cukiernik, czekają na Państwa propozycje cukierników związane z nadchodzącymi Świętami, a konkretnie wypiekami. Stawiacie w tym przypadku na klasykę czy nowości? W numerze także porady związane z prawidłowym przechowywaniem pieczywa.
Egzemplarze czasopisma trafiają bezpośrednio do:
• niezależnych właścicieli kawiarni, cukierni, lodziarni, piekarni;
• zarządów spółek będących właścicielami sieci gastronomicznych;
• „kupców” z największych sieci bezpośrednio odpowiedzialnych za zakupy, zaopatrzenie, wyposażenie, inwestycje itp.;
• architektów, doradców inwestycyjnych i ekspertów.
Serdecznie zapraszamy do współpracy!
Zachęcamy
również do kontaktu z redakcją. Jeśli otwierają Państwo nowy lub
kolejny lokal, wprowadzają nowości do oferty warto nas o tym
poinformować!
Wydawcą jest BROG B2B – platforma mediów efektywnej komunikacji B2B – wydawca czasopism: Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.
Kontakt – BROG B2B
Biuro Reklamy:
Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl
Redakcja:
Milena Kaszuba-Janus, redaktor naczelna
664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl
Karolina Stępniak, dyrektor wydawnicza
664 463 096
k.stepniak@brogb2b.pl
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.