Wnętrze California Roll wypełniają łosoś, ogórek oraz awokado. To pierwsza w menu Roller Sushi rolka, której zewnętrzną część stanowi ryż – posypany czarnym sezamem. California Roll, podobnie jak wszystkie rolki w Big Maki menu, jest odpowiednikiem 6 kawałków futomaki podanych w tradycyjny sposób i kosztuje 12 złotych. Dostępna jest zarówno w wariancie „na miejscu” w Roller Sushi Bistro jak i w ofercie „na wynos”.
California Roll serwowana w lokalach Roller Sushi podawana jest w specjalnej tubie z wieczkiem. Do każdej porcji dodawana jest fiolka wypełniona sosem sojowym. Szczelne zamknięcie umożliwia bezpieczne transportowanie sushi i ułatwia jego jedzenie poza wnętrzem restauracji bez konieczności używania sztućców czy pałeczek.
Sieć Roller Sushi należy do spółki International Sushi Bistro. Lokal Roller Sushi na terenie food courtu w M1 Marki oraz restauracja Roller Sushi w podwarszawskich Markach to początek ekspansji marki Roller Sushi na polskim rynku. W planach spółki są kolejne inwestycje, związane z uruchomieniem lokali w najbardziej popularnych centrach handlowych na terenie Warszawy a następnie na terenie innych polskich miast oraz rozwój sieci franczyzowej. Firma zamierza również inwestować w rozwój sieci restauracji Roller Sushi w najbardziej popularnych miejscach na terenie metropolii.