Nowy lokal w Silesia Outlet

Udostępnij artykuł
Segment gastronomiczny gliwickiego centrum handlowego wzbogacił się o kolejny punkt, który już przyjął pierwszych gości. Ofertę restauracyjną uzupełnił lokal Deli Sandwich.

To nowoczesne miejsce na codzienne śniadanie, przerwę na kawę czy szybki obiad. Propozycja jest bardzo szeroka, a najważniejszą  rolę w Deli Sandwich – jak zapewniają jej przedstawiciele – odgrywa jakość i smak.  To świeże, chrupiące pieczywo, kanapki, bajgle i croissanty. Do tego wyjątkowa kawa, przyrządzana na bazie autorskiej mieszanki ziaren, soki, smoothie i szczególnie polecane latem mrożone herbaty i lody. Dla bardziej wygłodniałych łowców outletowych okazji, Deli Sandwich oferuje tarty, wrapy i sałatki.

Silesia Outlet to centrum wyprzedażowe o powierzchni 12 tys. mkw powierzchni gromadzi 60 salonów outletowych znanych marek lokalnych i międzynarodowych w cenach obniżonych nawet do 70 proc. Zarządcą Silesia Outlet jest Neinver – lider rynku outletów w Polsce i Hiszpanii oraz wiodący operator tego segmentu w Europie. Centrum zostało otwarte 27 marca tego roku.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 24.07.2019
Aktualizacja: 25.07.2019