Pasibus rozwija sieć

Udostępnij artykuł
2 sierpnia marka otworzyła kolejny lokal, w którym goście spróbują, m.in. burgerów tworzonych na podstawie autorskich receptur, frytek, kulek serowych i sałatek. To 21. restauracja tej sieci i trzecia stworzona we współpracy ze spółką Helios. Nowy punkt zlokalizowany jest w Galerii Warmińskiej.

Smak burgerów Pasibusa to zasługa m.in. ręcznie mielonej i doprawianej wołowiny. Goście odwiedzający nowy lokal w Galerii Warmińskiej spróbują zarówno kultowych burgerów takich, jak klasyczny Włoski Pastuch z dodatkiem rukoli, parmezanu i grillowanego boczku, Bebek Junior z autorskim sosem BBQ, ostry Gonzales z nachosami czy Awokadus z domowym guacamole, jak i bardziej nietypowych połączeń smakowych. Co miesiąc w karcie pojawi się Burger Miesiąca, któremu nazwę nadają fani marki.

W menu burgerowni można znaleźć także Pasi sałatki, zestawy dla dzieci (Pasi Kids), dodatki (m.in. frytki i kulki serowe) oraz napoje (m.in. Pasi Lemoniada) i alkohole (m.in. własną markę piwa).

Lokal Pasibusa w Galerii Warmińskiej znajduje się w strefie restauracyjnej galerii na poziomie +1.

Z okazji otwarcia nowego lokalu Pasibus przygotował dla swoich gości aż 5 dni promocji, m.in. 4 burgery (Włoski Pastuch, Gonzales, Awokadus i Bebek Junior) w promocyjnej cenie 12 zł, a także konkursy na profilu na Facebooku, w których można wygrać burgery.

RYNEK GASTRONOMICZNY W POLSCE RAPORT 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 02.08.2019
Aktualizacja: 02.08.2019