2 sierpnia marka otworzyła kolejny lokal, w którym goście spróbują, m.in. burgerów tworzonych na podstawie autorskich receptur, frytek, kulek serowych i sałatek. To 21. restauracja tej sieci i trzecia stworzona we współpracy ze spółką Helios. Nowy punkt zlokalizowany jest w Galerii Warmińskiej.
Smak burgerów Pasibusa to zasługa m.in. ręcznie mielonej i doprawianej wołowiny. Goście odwiedzający nowy lokal w Galerii Warmińskiej spróbują zarówno kultowych burgerów takich, jak klasyczny Włoski Pastuch z dodatkiem rukoli, parmezanu i grillowanego boczku, Bebek Junior z autorskim sosem BBQ, ostry Gonzales z nachosami czy Awokadus z domowym guacamole, jak i bardziej nietypowych połączeń smakowych. Co miesiąc w karcie pojawi się Burger Miesiąca, któremu nazwę nadają fani marki.
W menu burgerowni można znaleźć także Pasi sałatki, zestawy dla dzieci (Pasi Kids), dodatki (m.in. frytki i kulki serowe) oraz napoje (m.in. Pasi Lemoniada) i alkohole (m.in. własną markę piwa).
Lokal Pasibusa w Galerii Warmińskiej znajduje się w strefie restauracyjnej galerii na poziomie +1.
Z okazji otwarcia nowego lokalu Pasibus przygotował dla swoich gości aż 5 dni promocji, m.in. 4 burgery (Włoski Pastuch, Gonzales, Awokadus i Bebek Junior) w promocyjnej cenie 12 zł, a także konkursy na profilu na Facebooku, w których można wygrać burgery.
RYNEK GASTRONOMICZNY W POLSCE RAPORT 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.