Paula Bagińska w zespole Rebel Tang

Udostępnij artykuł

Paula Bagińska została nową Operations Managerką w firmie food-tech Rebel Tang. Będzie odpowiedzialna za realizację projektów wewnątrz organizacji oraz współpracę z marketplace’ami.

Paula Bagińska

Chcę wykorzystać swoje doświadczenie z obszaru jakości, audytu oraz rozwoju wirtualnych brandów do stałego zwiększania konwersji oraz budowania food experience dla klientów wirtualnych restauracji należących do Rebel Tangmówi Paula Bagińska.

Paula Bagińska swoje doświadczenie zawodowe zdobyła w ogólnopolskiej sieci restauracji Sfinks Polska. Była członkiem zespołu odpowiedzialnego za wdrożenie nowego kanału delivery opartego na współpracy z zewnętrznymi agregatorami. Brała udział w tworzeniu i wdrażaniu wewnętrznej platformy do zamawiania jedzenia dla sieci restauracji. Kreatorka wirtualnej marki The Burgers oraz wielu innych

Paula idealnie wpisuje się w przyjętą strategię firmy, interesuje nas stały wzrost i polepszanie swoich usług. Chcemy żeby Rebel Tang był zdecydowanie pierwszym wyborem dla wszystkich restauratorów w Polsce podsumowuje Aleksander Pałka, COO spółki Rebel Tang.

O Rebel Tang

To firma food-tech (food & technology), która tworzy wirtualne restauracje funkcjonujące tylko w formie dostaw do klienta. Koncepcja biznesowa jest oparta na technologicznej usłudze uzupełniającej biznes restauracyjny, pozwalająca na uruchomienie dodatkowego źródła przychodu w każdej kuchni. Dzięki temu właściciele restauracji mogą lepiej wykorzystywać posiadane zasoby, bez dodatkowych inwestycji.

Źródło: Rebel Tang

Rynek Gastronomiczny w Polsce – RAPORT 2022
>> Kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Horecanet

Autor: Horecanet
Opublikowano: 26.09.2022
Aktualizacja: 26.09.2022