Wszechstronność to ważny czynnik mający wpływ na rozwój branży gastronomicznej w Polsce. To także główna myśl przyświecająca działalności Transgourmet i Selgros Cash & Carry. Dowody na wszechstronną działalność marki będzie można zobaczyć za niespełna dwa tygodnie, podczas targów EuroGastro w Warszawie. Część stoiska zostanie przeznaczona na pokazy kulinarne przygotowane przez najlepszych polskich kucharzy: medalistów Kulinarnego Pucharu Świata oraz ekspertów i szefów kuchni w Instytucie Kulinarnym Transgourmet.
– Instytut Kulinarny to miejsce, które żyje pełnią życia i rozwija się z każdym dniem osiągając doskonałe wyniki. Tutaj prowadzimy szkolenia dla klientów sieci Transgourmet i Selgros Cash&Carry z technik kulinarnych, trendów i znajomości produktów oraz spotykamy się z najlepszymi kucharzami w Polsce i za granicą. W Instytucie trenują najlepsi polscy kucharze przed najważniejszymi światowymi konkursami kulinarnymi. Dlatego cieszymy się mogąc podzielić się doświadczeniem i zaprezentować przykład naszej wszechstronnej działalności podczas pokazów kulinarnych na targach EuroGastro w Warszawie – mówi Bartosz Peter, ekspert w Instytucie Kulinarnym Transgourmet.
W pokazach kulinarnych na stoisku Transgourmet i Selgros Cash&Carry wezmą udział medaliści Kulinarnego Pucharu Świata: Bartosz Peter, Sebastian Krauzowicz, Marcin Gruszka i Dawid Grucel oraz Marek Burkacki, Szef Instytutu Kulinarnego Transgourmet. Podczas konferencji prasowej zaprezentowane zostaną również dotychczasowe efekty działalności Instytutu oraz plany jego rozwoju. Zapraszamy 27-29 marca na stanowisko B1 w PTAK Warsaw Expo w Nadarzynie.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – LUTY – MARZEC 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.