Poznańska firma rodzinna działa na rynku gastronomicznym od ponad 20 lat. W czasie pierwszej fali pandemii COVID-19 stworzyła ghost restaurant – Irmina’s Pizza. Po znalezieniu pierwszej lokalizacji przy ul. Sierocej 5/6 w Poznaniu i zdjęciu obostrzeń pandemicznych zrodził się pomysł połączenia włoskiego baru z pizzą i muzyką z płyt winylowych.
Rzemieślnicza pizza serwowana w Irmina’s Pizza to ciasto poddawane 24-godzinnej fermentacji. Starannie wyselekcjonowane, włoskie składniki najlepszej jakości, łączone ze sobą według określonej receptury.
O szacunku jakim darzymy nasz produkt świadczy każdy detal związany z jego produkcją. To daje pewność smaku i jakości, które są nieodłączną częścią etosu naszej pracy z pizzą Irmina’s. Pozytywny odbiór przez naszych gości przekonał nas, aby koncept dalej rozwijać i kontynuować tę włoską przygodę – mówi Katarzyna Janaszczyk, dyrektor zarządzająca.
Wewnątrz lokalu znajdziemy drinki z domu Campari, Negroni czy Averny. Nie zapominając o winach i oryginalnym włoskim piwie Moretti, które nie zmieniło swojej receptury od 1859 roku.
Poznaniacy nadal będą mogli zamówić całą pizze do własnych domów przez najbardziej znanych dostawców – glodny.pl, Ubereats, Glovo i Bolt Food. Irmina’s Pizza Bar na ul. Sierocej w Poznaniu to pierwszy stacjonarny lokal. Firma planuje otwarcie kilku Pizza Barów w największych miastach w Polsce.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE czerwiec-lipiec 2021
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.