Restaurant Week zorganizuje “Rozmowy przy stole”

Udostępnij artykuł
W ramach trwającej edycji organizatorzy festiwalu organizują cykl unikalnych spotkań z przedstawicielami i ekspertami Restaurant Club oraz Her Impact. Kolacje będą się odbywać do końca września w dwóch warszawskich restauracjach Pam Pam i InAzia. Rezerwacje trwają w aplikacji (app.rclb.pl) i na RestaurantWeek.pl w zakładce: Doświadczenia specjalne.

Chcesz poznać praktyczne wskazówki dotyczące prowadzenia biznesu, porozmawiać z ekspertami, a przy tym dobrze zjeść? We wrześniu w trakcie trwania jesiennej edycji Festiwalu Restaurant Week #FoodMustGoOn! (8-26 września), organizatorzy festiwalu rozpoczynają cykl unikalnych kolacji “Rozmowy przy stole HER Impact x Restaurant Week”. Club. Spotkania będą odbywać się w restauracji Pam Pam oraz InAzia w Hotelu Sheraton. Podczas nich goście będą mogli spróbować wyjątkowego trzydaniowego menu #SpozaKarty przygotowanego specjalnie na tą okazję przez najlepszych szefów w Polsce.

Pierwsza kolacja z cyklu “Rozmów przy stole” odbędzie się 15 września w restauracji Pam Pam. Poprowadzi je Magdalena Linke-Koszek, Founder and CEO Herimpact.co oraz Maciej Żakowski, CO-Founder Restaurant Week Polska. Podczas spotkania goście poznają praktyczne wskazówki wyjaśniające, jak skutecznie założyć własny biznes.

W następną środę (22 września) Paweł Światczyński, CEO & Founder Restaurant Week Polska oraz Magda Bulera, konsultantka biznesowa, mentorka personal brandingu oraz ekspertka HerImpact.co opowiedzą o marce osobistej. Czym jest personal branding oraz jak skutecznie zbudować własną markę? O tym przekonacie się już 22 września o godz. 18:30 w restauracji Pam Pam.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE czerwiec-lipiec 2021
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

Jak opanować stres i zadbać o swój dobrostan? O tym na czym polega trening uważności mindfulness wyjaśnią Karolina Erdman, założycielka Yoga Beat Studio i metody treningowej Yoga Beat, ekspertka HerImpact.co oraz Renata Marcinowska, Happiness & Relations Manager Restaurant Week. Spotkanie odbędzie się w restauracji InAzia Sheraton Grand Warsaw wyjątkowo w piątek (24 września) o godz. 18:30.

W ostatnią środę września (29 września) goście porozmawiają o motywacjach do zmian z Karoliną Cwaliną-Stępniak, Co-Funder & Chief Business Officer HerImpact.co, certyfikowanym coachem i mentorką oraz Ewą Pawellą, Marketing Director Restaurant Week Polska. Spotkanie odbędzie się w restauracji InAzia Sheraton Grand Warsaw o godz. 18:30.

Kolacje będą odbywać się do końca września o godz. 18.30 w cenie 149 zł. 10 zł z każdego zakupionego biletu zostanie przekazane na cele charytatywne.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 15.09.2021
Aktualizacja: 15.09.2021