Rynek Gastronomiczny w Polsce – RAPORT 2021

Udostępnij artykuł
Najważniejsza w roku publikacja przeznaczona dla restauratorów i wszystkich profesjonalistów branży gastronomicznej. Najbardziej efektywna powierzchnia reklamowa z dożywotnim dostępem do pełnej treści. Ukaże się w tradycyjnej WERSJI PAPIEROWEJ oraz ogólnodostępnej INTERAKTYWNEJ elektronicznej (klikalne reklamy, możliwość osadzania materiałów video itp.) Zachęcamy serdecznie do współpracy!

Tradycją naszego wydawnictwa jest, że zawiera najnowsze i najciekawsze prognozy, analizy, dane statystyczne. Także wyniki finansowe oraz wypowiedzi najwybitniejszych praktyków i ekspertów. Prezentuje ofertę oraz sylwetki najlepszych firm dostarczających swoje produkty lub usługi przeznaczone dla sektora gastronomicznego oraz sweets & coffee.

RAPORT ukaże się zarówno w tradycyjnej wersji papierowej, jak i elektronicznej, która nabierze wymiaru interaktywnego. Oznacza to, że nie tylko publikacja dotrze do poszukiwanej grupy docelowej w najszerszym z możliwych zasięgów w Polsce. Również umożliwi bezpośredni kontakt z Państwa ofertą za pośrednictwem odnośników, linków czy dodatkowych filmików osadzonych w wersji online, które wzmocnią komunikację.

Nowe funkcjonalności to pakiet, który łączy doskonale znaną w branży naszą wieloletnią tradycję wydawniczą z formami komunikacji, które umożliwia najnowsza technologia. To nie tylko najlepszy, precyzyjny i bezpośredni kanał komunikacji z ekspertami, możliwość dołączania materiałów video, czy opracowań źródłowych i uzupełniających. Również skuteczny nośnik dla ofert i przekazów reklamowych, które od teraz zyskują, np. możliwość bezpośrednich przekierowań do stron prezentujących od razu ich wszelkie szczegóły. To wspaniałe uzupełnienie naszej oferty ze strefy wydawniczej. Znacznie poszerza zakres możliwości współpracy oraz stopień jej efektywności w komunikacji „business to business” – powiedział Rafał Madyński, prezes zarządu BROG B2B.

Rynek Gastronomiczny w Polsce – RAPORT 2021 to najbardziej oczekiwane na polskim rynku, specjalistyczne wydawnictwo. Egzemplarze docierają wprost do rąk decyzyjnych profesjonalistów w osobach:
– restauratorów i właścicieli lokali niezależnych;
– inwestorów i twórców konceptów gastronomicznych
– właścicieli firm cateringowych;
– prezesów i dyrektorów w sieciach gastronomicznych;
– „kupców” – menadżerów bezpośrednio odpowiedzialnych za zaopatrzenie, wyposażenie, modernizacje oraz inwestycje w sieciach gastronomicznych;
– architektów, pracowni projektowych, dekoratorów wnętrz;
– analityków i ekspertów rynku;
– wszystkich profesjonalistów branży.

RYNEK GASTRONOMICZNY W POLSCE – RAPORT 2020
>> kliknij, aby zapoznać się z ubiegłorocznym wydaniem <<

Wydanie powstaje przy udziale najwybitniejszych ekspertów, analityków, instytucji badawczych oraz doskonale znanych i cenionych praktyków rynku. Stanowi rzetelne źródło wiedzy na temat tego sektora. Każdego roku, tylko tu, można odnaleźć unikatowe i ekskluzywne dane statystyczne, analizy. Także wyniki, prognozy finansowe, komentarze specjalistów, przedstawicieli największych sieci, a także niezależnych restauratorów i właścicieli lokali gastronomicznych.

Oczywiście, tradycyjnie przypominamy, iż pełen dostęp do naszych czasopism jest dla wszystkich całkowicie bezpłatny! Zachęcamy do lektury i współpracy!

Z uwagi na całoroczną „żywotność”, to także nasze najbardziej efektywne, medium marketingowo-reklamowe o szerokim zasięgu, z którego nasi odbiorcy korzystają wielokrotnie, czerpiąc wiedzę aż przez 12 miesięcy. Tym samym uzyskują wielokrotny w roku kontakt z Państwa reklamą lub komunikacją. RAPORT, jak co roku, będzie obecny i szeroko promowany na wszystkich najważniejszych wydarzeniach branży HoReCa w Polsce oraz ukaże się w interaktywnej formule.

Zapraszamy do współpracy firmy, którym szczególnie zależy na skutecznym dotarciu do decyzyjnych profesjonalistów branży.

TERMIN PUBLIKACJI: WRZESIEŃ 2021
TERMIN SKŁADANIA ZLECEŃ NA REKLAMĘ: 14 WRZEŚNIA 2021

Publikacja powstaje w BROG B2B – mediach efektywnej komunikacji – wydawcy czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt z Biurem Reklamy
Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży BROG B2B
tel. 664 463 083, z.pak@brogb2b.pl

Kontakt z redakcją
Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomicznych
tel. 664 463 066, m.kaszuba@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 24.06.2021
Aktualizacja: 15.09.2021