SeaYou Fish & Fish w Fabryce Norblina

Udostępnij artykuł

Oferta menu obejmuje nie tylko klasyczne wersje tej słynnej, angielskiej potrawy z pieczonymi ziemniakami i puree z zielonego groszku, ale także spory wybór owoców morza i zupę rybna. Od września nowa propozycja w menu to tzw. Po’boy czyli kanapki z owocami morza, wypełnione krewetkami i kalmarami z autorskimi sosami SeaYou. Oferta dostępna również na platformach Uber i Wolt.

Stand SeaYou łatwo odszukać w FoodTown wyróżnia go street – art opracowany przez znanego, krakowskiego artystę działającego pod pseudonimem WhyDuck. W opearciu o sukces konceptu w Norblinie, SeaYou planuje  otwarcie kolejnych lokali w food hallach w Polsce oraz wdrożenie programu franczyzowego.

Rynek Gastronomiczny w Polsce – RAPORT 2022
>> Kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Opublikowano: 22.09.2022
Aktualizacja: 22.09.2022