Andrzej Sawka, swoją karierę zawodową rozpoczął w 2014 roku w Niemczech. Szkolił się pod okiem najlepszych szefów kuchni zarówno w kraju jak i za granicą, pracując w restauracjach i 4 i 5 gwiazdkowych hotelach.
Wraz z zespołem dwukrotnie został doceniony w przewodniku „Poland 100 Best Restaurants otrzymując nagrodę „GRAND AWARD OF EXCELLENCE w roku 2018 i 2019.
W kuchni najbardziej ceni sobie zaangażowanie, zgrany i profesjonalny zespół oraz chęć doskonalenia siebie poprzez ciągłepodnoszenie poprzeczki w każdym wykonywanym zadaniu. W menu stawia na świeże i lokalne produkty, łącząc tradycję z nowoczesnością. Praca, którą wykonuje jest jednocześnie jego pasją i możliwością zawodowej realizacji poprzez kulinarne ekspresje.
Tremonti Ski & Bike Resort ma być obiektem w stylu alpejskim, dlatego też i menu ściśle związane będzie z tym obszarem.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE
kwiecień-maj 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.