Sześć nowych propozycji w wiosennej ofercie North Fish

W menu pojawiły się m.in.: Mintaj wiosenny, filet ze Skalnicy czy Morszczuk z sosem musztardowo-koperkowym. Dania będą dostępne do 7 czerwca 2020.

Mintaj wiosenny jest wypełniony sosem chrzanowym, z dodatkiem nowalijek w postaci rzodkiewki oraz siekanego szczypiorku. Nowością w restauracjach jest filet ze Skalnicy w panierce. Trzecia, ostatnia propozycja z menu obiadowego to Morszczuk z sosem musztardowo – koperkowym z kawałkami cukinii oraz posypany koperkiem.

W wiosennej ofercie zagościły burgery w nowej odsłonie. Od teraz Fishburger, Vegeburger, Tunaburger i Halloumiburger w bułce piwnej z posypką z pszenicy durum.

Dla spragnionych gości North Fish przygotował Lemoniadę malinową przygotowaną na bazie cytryn i malin. Na koniec dla wielbicieli słodkości, czeka Panna Cotta z musem truskawkowym.

Dla gości zostały przygotowane promocje, dostępne m.in. w aplikacji mobilnej North Fish. Oferta “Wiosna” obowiązuje we wszystkich restauracjach North Fish do 07 czerwca 2020 r.

RYNEK DOSTAWCÓW HORECA W POLSCE – RAPORT 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.