Tłusty Czwartek u Grycana

Udostępnij artykuł
W ten specjalny dzień w lodziarnio-kawiarniach Grycan – Lody od pokoleń do każdej kawy, herbaty lub czekolady tradycyjny pączek tylko za złotówkę.

Zgodnie z tradycją, aby przez cały rok cieszyć się szczęściem i powodzeniem, w ostatni czwartek karnawału należy zjeść przynajmniej jednego pączka. Ta słodka tradycja kultywowana jest także w lodziarnio-kawiarniach Grycan – Lody od pokoleń.

– Uwielbiamy świętować z naszymi gośćmi wyjątkowe okazje! W tłusty czwartek serdecznie zapraszamy do lodziarnio-kawiarni na pyszne pączki – mówi Małgorzata Grycan, współwłaścicielka sieci Grycan – Lody od pokoleń. Te, które proponujemy naszym gościom produkowane są ręcznie, według tradycyjnej receptury w zaprzyjaźnionej rodzinnej cukierni. Są delikatne, puszyste, nadziane domowymi powidłami śliwkowymi i udekorowane gęstym lukrem oraz kandyzowaną skórką pomarańczową. Serdecznie zapraszamy do skosztowania ich z kawą, herbatą lub czekoladą na gorąco! Oferta obowiązuje we wszystkich lodziarnio-kawiarniach Grycan – Lody od pokoleń w całym kraju i jest ważna do wyczerpania zapasów. Cena pączków nie objętych promocją wynosi 3,50 zł za sztukę.

 

SWEETS & COFFEE
NAJBARDZIEJ PRAKTYCZNE, NOWOCZESNE I NIEZALEŻNE
CZASOPISMO BRANŻY
> link do aktualnego numeru <

 

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 26.02.2019
Aktualizacja: 26.02.2019