Specjalne menu zostało przygotowane przez szefa kuchni lokalu – Sylwestra Drężka. Wydarzenie odbędzie się w pierwszym tygodniu miesiąca i potrwa dokładnie od 2 do 8 marca.
Jak zapowiadają organizatorzy, w ramach skrócenia oczekiwania na ciepłe dni i smaki wakacji, postawiono na włoskie smaki, połączone z twistem szefa kuchni. W ramach tygodnia specjalnego można skosztować specjalnych dań. W menu znalazła się focaccia z burratą, pomidorkami cherry i bazylią (20 zł), rotondi z cielęciną, szałwią, masłem palonym i kiszoną cytryną (38 zł), saccottini (sakiewki) z gorgonzolą i gruszką w sosie pietruszkowym (40 zł), pappardelle szpinakowe z pomidorami suszonymi, salami piccante i serem Primo Sale (35 zł), a na fanów słodkości czeka deser z ricotty, z wanilią, szałwią i białym winem (20 zł).
Cały wywiad publikujemy w:
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – LISTOPAD / GRUDZIEŃ 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.
RYNEK DOSTAWCÓW HORECA W POLSCE – RAPORT 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.