Warszawa: Dobro & Dobro Cafe w nowych lokalizacjach

Udostępnij artykuł
Sieć, która ma w swoim portfolio najmniejszą kawiarnię w Polsce, wpisaną do księgi rekordów, nie zwalnia tempa. W kwietniu swoje drzwi otworzyły nowe punkty: przy ul. Żaryna 2B i przy Alei Jana Pawła II 27. Pierwszy działa od pierwszego, a drugi od ósmego kwietnia.

Kawiarnie w Harmony Park, przy ul. Żaryna 2B otworzyliśmy w rekordowo krótkim terminie – mniej niż 2 miesiące. Jest to duża punkt z własnym ogródkiem. Oprócz ulubionych kaw naszych gości, serwujemy śniadania, lunche, obiady, posiadamy w ofercie wypieki, ciasta, gofry. Posiadamy w ofercie też alkohol. Na sezon letni szykujemy dużą ofertę kaw i napojów zimnych, a już od teraz możecie spróbować nowości – Bubble Tea – mówi w rozmowie z nami Inna Yarova, współwłaścicielka Dobro & Dobro Cafe.

Z kolei na kawiarnię przy Alei Jana Pawła II fani marki czekali najbardziej. Jak wspomina Inna, właściciele otrzymywali wiele pytań o pytań właśnie o otwarcie kawiarni w budynku Atrium. Jest to również duża kawiarnia z ogródkiem, tuż naprzeciwko Hali Mirowskiej. W ofercie, oprócz klasycznej oferty kawowej, znajduje się również kawa przelewowa. W kawiarni można zjeść śniadanie (też z opcją dla vegan).

Mamy wyjątkową ofertę bagietek, które są po prostu obłędne, sałatki, a wśród deserów nie tylko ciasta i croissanty, ale również fit puddingi, które są nie tylko smaczne, ale też zdrowe – dodaje Inna Yarova.

RYNEK DOSTAWCÓW HORECA W POLSCE – RAPORT 2021
> zapoznaj się z pełnym wydaniem <
Obrazek posiada pusty atrybut alt; plik o nazwie Rynek-Dostawcow-HoReCa-RAPORT-2021.png

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 15.04.2021
Aktualizacja: 15.04.2021