CPI Property Group podpisał umowę najmu z właścicielem włoskich restauracji. Lokal zaprosi gości jeszcze tego lata do należącego do portfolio grupy biurowca Atrium Centrum. Restauracja zajmie powierzchnię 400 mkw. Dodatkowo powstanie ogródek sezonowy.
Semolino od pięciu lat trafia w kulinarne gusta warszawiaków. Właścicielem, a jednocześnie szefem kuchni jest Massimiliano Boscaro, który przez lata udoskonalał swój własny styl oraz koncept. Aktualnie w Warszawie działają pod tym szyldem trzy lokale. Restauracje serwują szeroki wybór pizzy i pasty, wykonanych z mąki semolino, antipasti. Ponadto obowiązuje krótka dzienna karta. Każdy gość może skomponować swój własny posiłek. Dodatkowym atutem są niebanalne wnętrza. Utrzymane w loftowym designie oraz otwarta na salę kuchnia.
Odpowiednio dobrana oferta handlowo-usługowa nie tylko wpływa na komfort pracy naszych najemców. Również na wewnętrzną integrację w zarówno obrębie poszczególnych firm, jak i biurowców. Kuchnia włoska pozostaje jedną z najpopularniejszych kuchni wśród Polaków. Dlatego cieszymy się, że lubiany i doceniany koncept otworzy swój kolejny lokal w Atrium Centrum. Jesteśmy przekonani, że restauracja połączy doskonałą lokalizację biurowca z wielkomiejskim stylem i doskonałą kuchnią. Dzięki temu Semolino stanie się ulubionym miejscem spotkań nie tylko wśród naszych najemców – komentuje Milena Wasilewska, Director of Retail Leasing w CPIPG Polska.
RYNEK DOSTAWCÓW HORECA W POLSCE – RAPORT 2021
> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.