Westin Champagne Brunch od 28 sierpnia w The Westin Warsaw

Udostępnij artykuł

Niedzielne brunche w warszawskim Westinie powracają po wakacyjnej przerwie. Od 28 sierpnia brunche będą się odbywać w każdą niedzielę w godz. od 13:00 do 17:00. Nowością w ofercie jest pakiet Westin Champagne Brunch z nielimitowanym szampanem Mumm.

Westin Champagne Brunch
Westin Champagne Brunch

Nasz niedzielny brunch to urozmaicone menu w formie bufetu, w którym znajdują się m.in. tak zwana live station ze stekami, rybami i owocami morza przygotowywanymi na gorąco, bogata oferta dań na ciepło i zimno, tradycyjna zupa tajska, sushi, ostrygi i bliny z kawiorem. Na deser goście skosztują owocowych musów, tortów, ciast i bez, a także gofrów i lodów – wymienia szef kuchni The Westin Warsaw Janusz Korzyński.

Classic Brunch to poza bufetami oferta z nielimitowanymi napojami bezalkoholowymi, winem białym, czerwonym i musującym. Cena wynosi 270 PLN od osoby.

Champagne Brunch to oferta, w której poza wybornym menu, napojami bezalkoholowymi i winami znajduje się także nielimitowany szampan Mumm. Cena wynosi 370 PLN od osoby. Do cen doliczane jest 10 proc. opłaty serwisowej.

Sunday Brunch w Westinie to idealna okazja do zorganizowania przyjęcia dla rodziny czy przyjaciół. Gwarantujemy, że jedzenie przygotowywane jest ze składników najwyższej jakości przez nasz doświadczony zespół kucharzy. Z tego od lat jesteśmy znani w Warszawie. Miło nam będzie znów gościć wielbicieli dobrej kuchni 28 sierpnia i w każdą kolejną niedzielę – zaprasza Michael Hopf, dyrektor hotelu.

Rezerwacji można dokonywać mailowo lub telefonicznie: westin.warsaw.experience@westin.com / +48 660 621 844. Hotel Westin znajduje się przy al. Jana Pawła II 21 w Warszawie.

Rynek Gastronomiczny w Polsce – RAPORT 2022
>> Kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 19.08.2022
Aktualizacja: 22.08.2022