Gdy wszystko budzi się do życia po zimie, Costa Coffee pobudza owocowymi nowościami. Kawa z akcentami prosto z ogrodu, lekkie koktajle oraz wiosenna herbata z wpisującymi się w nową porę roku dodatkami.
Kawy z domieszką słońca
Każdy, kto marzy o przeniesieniu się w egzotyczne miejsce i chce poczuć jego smak, powinien spróbować najnowszej kawy Mangoccino, która pachnie słodkim mango. Kolejna nowość Very Cherry Mocha Latte jest często wybierana wśród wielbicieli czekoladek z wiśnią. Viva Vanilla Light kawa na mleku odtłuszczonym to bestseller wśród osób dbających o linię.
Moc koloru w koktajlu
Costa Coffee przygotowała owocowy zastrzyk energii w postaci smoothie o trzech, orzeźwiających smakach. Żółty koktajl przygotowywany jest na bazie papai, mango i ananasa. Czerwone smoothie pokochają fani truskawki, czereśni i maliny. Zielony koktajl to połączenie mango, ananasa, ogórka, szpinaku i brokułu.
Truskawki już marcu?
Mrs. Gorąca i Mr. Słodki – najgorętsza para tej pory roku to herbata z truskawkami i porzeczkami oraz rozpływający się w ustach sernik brownie. Serowo-czekoladowe ciasto i rozgrzewający napój z owocami to idealne połączenie zanim nadejdą ciepłe noce.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – LUTY – MARZEC 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.