Wnętrza B&B Warszawa-Okęcie w nowej odsłonie

Udostępnij artykuł
Odnowione pokoje, na nowo zaprojektowane lobby – to tylko niektóre zmiany wprowadzone w hotelu B&B Warszawa-Okęcie, który od maja przyjmuje gości w odmienionych wnętrzach.

– Hotel B&B Warszawa-Okęcie otwieraliśmy pod koniec grudnia 2011 r. Od tego czasu zmieniły się nieco zarówno standardy naszej sieci, jak i oczekiwania naszych klientów – mówi Beatrice Bouchet, prezes zarządu B&B Hotels Polska. – Inwestycja w nowy design to zatem działanie podyktowane z jednej strony chęcią podniesienia jakości przestrzeni dla gości, z drugiej zaś – dążeniem do zapewnienia spójnego wystroju we wszystkich naszych obiektach.

Nowe wnętrza zaprojektowane zostały ze szczególną dbałością o detale. Nowoczesny design przeplata się tu z elementami nawiązującymi do wyjątkowych miejsc na mapie Warszawy. Zmodernizowano pokoje i korytarze, nowy wygląd zyskało także hotelowe lobby.  

– Celem było stworzenie funkcjonalnej, a zarazem klimatycznej i przytulnej przestrzeni, w której można spokojnie popracować, wypocząć czy odbyć spotkanie. Wierzę, że udało nam się to osiągnąć i goście będą czuli się u nas jeszcze lepiej niż dotychczas – dodaje Kamila Henssien, dyrektor hotelu B&B Warszawa-Okęcie.

– Projekt modernizacji był trudny, bo prowadzony w funkcjonującym obiekcie. Za nami ogrom pracy, ale i jeszcze większa satysfakcja, bo efekt naprawdę robi wrażenie. Jestem przekonana, że nowy wystrój wnętrz spodoba się gościom i wpłynie na większy komfort pobytu w naszym warszawskim hotelu. Zapraszam do odwiedzenia hotelu B&B w Warszawie. Warto sprawdzić jak nowoczesny design zmienił wygląd hotelu i przetestować zmodernizowane, jeszcze wygodniejsze pokoje – podsumowuje Beatrice Bouchet, prezes zarządu B&B Hotels Polska.

ŚWIAT HOTELI: kwiecień-maj 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

B&B Warszawa-Okęcie mieści się przy Al. Krakowskiej 193, w pobliżu lotniska im. Fryderyka Chopina i zaledwie kilkanaście minut od Centrum Warszawy. Jego oferta obejmuje 154 nowocześnie urządzone pokoje, wyposażone w telewizory z ekranami LCD, bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu oraz indywidualnie sterowaną klimatyzację. Do dyspozycji gości są tu również naziemne miejsca parkingowe. Popularność gwarantuje mu doskonała lokalizacja w połączeniu z atrakcyjną ceną i komfortowymi wnętrzami oraz profesjonalna i miła obsługa. To idealny wybór przede wszystkim dla osób, dla których bliskość lotniska i miejsc odbywania się imprez targowych, konferencji czy innych wydarzeń, jest kluczową kwestią podczas wyboru noclegu.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 12.06.2019
Aktualizacja: 12.06.2019