Wok Man – nowy koncept firmy North Food Polska

Udostępnij artykuł

Obecnie firma poszukuje pod nowe restauracje lokali o powierzchni od 40 do 80 mkw. zlokalizowanych w food courtach najlepszych centrów handlowych oraz lokali od 100 do 350 mkw. w lokalizacjach o dużym natężeniu ruchu pieszego w Warszawie, Krakowie, Łodzi, Wrocławiu, Poznaniu, Trójmieście i Aglomeracji  Śląskiej.

Obecnie spółka zarządza 18 restauracjami North Fish oraz dwiema Yummie. Do końca roku North Food Polska zamierza otworzyć jeszcze cztery restauracje: trzy North Fish oraz jedną Yummie, która ruszy w grudniu.

North Fish jest największą siecią fast food specjalizującą sie w daniach rybnych w Polsce. Lokale serwują ryby oraz owoce morza w zestawach z frytkami i sałatkami. Placówki sieci znajdują się w food courtach galerii handlowych. Ostatnie otwarcia miały miejsce w nowo powstałych centrach handlowych, takich jak: Galeria Sfera w Bielsku-Białej, krakowska Bonarka, Galeria Jurajska w Częstochowie.

Jak już informowaliśmy, spółka inwestuje również w remodeling istniejących lokali. Trzy restauracje sieci zlokalizowane w krakowskiej Galerii Bonarka, Galerii Łódzkiej oraz w Pasażu Grunwaldzkim we Wrocławiu zostały rozbudowane i zmieniono ich wystrój. Pod koniec ubiegłego roku remodelling przeszła również restauracja we wrocławskiej Galerii Dominikańskiej.

Opublikowano: 06.08.2010
Aktualizacja: 06.08.2010