Pierwsza restauracja, działająca pod tym szyldem, znajduje się przy ul. Wioślarskiej 10. Uruchomienie kolejnej zaplanowano już na 28 maja.
Będzie to pierwszy dzień, gdy pojawi się możliwość przyjmowania gości także wewnątrz lokalu Zachodni Brzeg. Restauracja w Hali Koszyki zajęła miejsce po Weranda Bistro.
Moim zdaniem to jedna z najciekawszych lokalizacji. Bardzo klimatyczne miejsce. Dodatkowo mamy tam już dwa inne lokale: Mango Vegan Street Foood i Buena Vista Social Food, więc to nam bardzo dobrze znana lokalizacja. Hala Koszyki to miejsce z duszą, w centrum miasta – mówi w rozmowie z nami Karol Szafraniec, współwłaściciel Zachodniego Brzegu.
Jeśli chodzi o kuchnie, to skosztujemy tam dań basenu Morza Śródziemnego, z przewagą bliskowschodniej, izraelskiej. Lokal zaproponuje zniżki na każdy dzień tygodnia. Za projekt wnętrza odpowiada 370 Studio.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE maj 2021
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.