We wszystkich restauracjach dostępna jest zimowa oferta produktowa. Aktualne menu zostało wzbogacone o dziesięć kompozycji smakowych.
Pierwszą z nich jest pikantny Mintaj Hot&Cheese. Panierowany filet z mintaja z serem cheddar, papryczką piri – piri, został nakryty charakterystycznym sosem cebulowym. Mintaj red onion, czyli kawałek fileta z mintaja, podawany z sosem i siekaną czerwoną cebulą – jest to kolejna pozycja z menu obiadowego. Trzecia, ostatnia propozycja głównego dania to Miruna z prażoną cebulką, z sosem ziołowo – czosnkowym, podawana z prażoną cebulką i serem mozzarella.
W zimowej ofercie znajduję się kilka pozycji dań z kuchni wegetariańskiej, m.in. totalna nowość w North Fish, Smażony ser Edam w panierce. Drugie wegetariańskie danie to Pikantne kuleczki serowe z papryczkami jalapeno polecane dla wszystkich miłośników pikantnych i wyrazistych potraw.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – LISTOPAD / GRUDZIEŃ 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <
W nowym menu nie mogło zabraknąć zeszłorocznych hitów, czyli rozgrzewającej Serowej zupy oraz Fishburgera zimowego. Sycąca wegetariańska zupa serowa, podawana jest z grzankami. Natomiast zimowy Fishburger z wypiekaną na miejscu bułką, która skrywa w środku kawałek dorsza atlantyckiego, kwaszoną kapustę oraz placek ziemniaczany.
Dla spragnionych gości North Fish przygotował dwa rodzaje Smoothie: porzeczkowe oraz truskawkowe. Na koniec czeka deser Panna Cotta z musem z czarnej porzeczki.
Warto wspomnieć, że dla gości zostały przygotowane wyjątkowe promocje, dostępne na stronie internetowej North Fish oraz w aplikacji mobilnej. Oferta “Zima” dostępna jest we wszystkich restauracjach North Fish do 08.03.2020 r.
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.