Organizatorzy zaplanowanych na 25-27 marca 24. Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EuroGastro 2020 i 13. Międzynarodowych Targów Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel 2020 zdecydowali o przeniesieniu wydarzenia na inny termin. Nowa data to 27-29 maja 2020.
Na gości EuroGastro i WorldHotel obok kompleksowej oferty targowej, czeka ciekawy i bogaty merytorycznie program edukacyjno-szkoleniowy. Dla tych, którzy chcieliby poszerzyć wiedzę w zakresie ekonomii, zarządzania restauracją i personelem, marketingu, a także obsługi klienta w lokalu gastronomicznym przygotowano program „Profesjonalny Menedżer Restauracji”. Uczestnicy dwudniowego szkolenia będą mogli poznać trendy w gastronomii i mechanizmy rynkowe, które wpływają na sukces lokalu gastronomicznego. Prelegenci podzielą się doświadczeniami dotyczącymi organizacji eventów w restauracji i efektywnej współpracy z klientem biznesowym. Doradzą, jak skutecznie komunikować lokal w mediach społecznościowych. Eksperci podpowiedzą, jak utrzymać ponadprzeciętny serwis w obsłudze, rozmawiać z niezadowolonym klientem oraz zdradzą zasady postępowania w sytuacjach kryzysowych. Na szkoleniu poruszone zostaną również zagadnienia związane z prawnymi aspektami zarządzania personelem, budowania zespołu oraz zwiększania zysków, dzięki wykorzystaniu cech i zalet wchodzących na rynek pracy pokoleń. Więcej informacji o drugiej edycji programu, a także o warunkach uczestnictwa można znaleźć na stronie: profesjonalnymenedzerrestauracji.pl.
RYNEK DOSTAWCÓW HORECA W POLSCE – RAPORT 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.