Popularność delivery, oferta świąteczna, kawiarnia i lodziarnia jesienią – to tylko niektóre tematy wydania Nowości Gastronomicznych, które już wkrótce ukaże się na rynku. Czasopismo będzie dodatkowo dystrybuowane na organizowanym przez nas XIX Forum Rynku Gastronomicznego FOOD BUSINESS FORUM. W numerze, zostanie opublikowany także wywiad ze znanym i cenionym restauratorem, właścicielem restauracji: U Szwejka, Podwale 25, Bazyliszek, Der Elefant, Jeff’s, Otto Pompieri, Sukiennice, Pod Wawelem – Arturem Jarczyńskim. Zapraszamy do współpracy i lektury!
Czasopismo ukaże się w wersji TRADYCYJNEJ – DRUKOWANEJ, a także ELEKTRONICZNEJ, która posiada wymiar INTERAKTYWNY. Oznacza to, że nie tylko publikacja dotrze do poszukiwanej grupy docelowej w najszerszym z możliwych zasięgów w Polsce, ale również umożliwi bezpośredni kontakt z Państwa ofertą za pośrednictwem odnośników, linków, a także dodatkowych filmików osadzonych w wersji online, które wzmocnią komunikację. Jak w każdym numerze na naszych Czytelników czekać będą praktyczne wskazówki i porady dotyczące zaopatrzenia, wyposażenia oraz zarządzania biznesem gastronomicznym.
Serdecznie zapraszamy do współpracy firmy, którym zależy na dotarciu ze swoją ofertą produktów lub usług do decyzyjnych profesjonalistów sektora HoReCa.
UWAGA DOSTAWCY!
Zachęcamy do reklamy kontekstowej w ramach powyższych działów, a tym samym efektywnej inwestycji przekładającej się na wymierne korzyści sprzedażowe i marketingowe.
Uwaga! Ostatnie zlecenia na reklamę przyjmujemy tylko do 8 listopada 2021.
Czasopismo wydawane jest przez BROG B2B – media efektywnej komunikacji – właściciela magazynów: Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store, portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Paliwowego PetroTrend.
Kontakt – BROG B2B
Biuro Reklamy:
Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
[email protected]
Redakcja:
Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne
664 463 066, 22 290 66 11
[email protected]
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.