Browary Warszawskie Głównym Partnerem Branżowym XIX Food Business Forum 2021

Udostępnij artykuł
Browary Warszawskie zostały Głównym Partnerem Branżowym najważniejszego w Polsce spotkania restauratorów, inwestorów, kupców oraz dostawców HoReCa. XIX Food Business Forum 2021 odbędzie się 29 listopada w Sheraton Grand Warsaw.
Browary Warszawskie

Stały się współczesną wizytówką stolicy – nowoczesnym i przyjaznym fragmentem Woli, miejscem idealnym do spędzania wolnego czasu i korzystania z szerokiej oferty usług. Wszystko z poszanowaniem piwowarskiej tradycji, która już w XVIII wieku kształtowała charakter ulicy Grzybowskiej. Dziś, po latach degradacji, teren, który zajmował ten znakomity zakład, znów tętni życiem.

Nowe Browary Warszawskie oferują ogrom rozrywki i wysmakowanych przyjemności w kilkudziesięciu restauracjach, kawiarniach, cukierniach, barach i salonach usługowych. Ulice i zielone place Browarów Warszawskich pachną już pieczonym na miejscu chlebem, świeżo zmieloną kawą, opalanym drewnem grillem.

Starannie zaprojektowane wnętrza kuszą ofertą wyśmienitych śniadań i dań z niemal wszystkich zakątków świata. Nakarmisz tu zmysły zapachem i smakami kuchni Grecji, krajów basenu Morza Śródziemnego i Adriatyckiego, Azji, słonecznej Hiszpanii i oczywiście tej naszej, polskiej, w najlepszym wydaniu. Miłośnicy słodkości mogą cieszyć oczy i podniebienia, wyjątkowymi deserami, pralinami i rzemieślniczymi lodami, a jeśli pragniesz mocniejszych wrażeń to czekają Cię tutaj i boska kawa, i rewelacyjne trunki.

Rzemieślniczy Browar Warszawski

Buduje symboliczny pomost między historią i przyszłością tego miejsca, przywracając piwowarską tradycję. Powodów, by odwiedzać inwestycję jest wiele. Wzorcowo uszanowano tu historię okolicy. Z pieczołowitością zrewitalizowano szereg ważnych dla tożsamości Woli obiektów – począwszy od muru, który był świadkiem Powstania Warszawskiego, poprzez dawne kolebki Leżakowni, Warzelnię, budynek Laboratorium i Willę Fabrykanta. Na nowo cieszą oczy i przypominają o „życiorysie” warszawskiej Woli.

Historia dzielnicy łączy się z nowoczesną, otwartą przestrzenią, która spełnia marzenia o przyjemności życia w dynamicznie rozwijającej się stolicy. Warszawska Wola zyskała piękne, otwarte i przyjazne dla wszystkich miejsce.

W programie XIX Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2021:
  • KONFERENCJA z całodziennymi dyskusjami panelowymi przy udziale najwybitniejszych w Polsce praktyków i ekspertów;
  • BUSINESS SPEED DATING – indywidualne, spotkania kilkudziesięciu kupców z sieci gastronomicznych oraz restauracji niezależnych, z dostawcami HoReCa;
  • SEKCJA WYSTAWIENNICZA – zlokalizowana w foyer. Przeznaczona dla dostawców, którzy już na miejscu chcą efektywnie zaprezentować swoją ofertę. Podczas indywidualnych spotkań z: inwestorami, prezesami spółek i właścicielami niezależnymi.
  • UROCZYSTA KOLACJA z Galą FOOD BUSINESS AWARDS 2021 oraz SUPPLIER OF THE YEAR 2021.

Organizatorem wydarzenia jest BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca m.in czasopism NOWOŚCI GASTRONOMICZNE i portalu HORECANET.PL. Zapraszamy serdecznie do udziału w XIX Food Business Forum 2021.

Tegoroczne rozmowy naturalnie zdominuje obecna sytuacja, a także intensywna wymiana wzajemnych doświadczeń i wsparcia w tym zakresie. Nie zabraknie pogłębionych analiz, interpretacji obowiązujących przepisów, wniosków i najbardziej realnych prognoz. Jak co roku, jako Organizator, stawiamy wyłącznie na naszą najbardziej efektywną i sprawdzoną formułę wydarzenia. Odbędzie się wyłącznie w wersji stacjonarnej, ze ścisłym dochowaniem wszelkich zasad bezpieczeństwa.

Food Business Forum to jedyna w Polsce i najbardziej efektywna platforma dyskusji o tym, co aktualne w branży. Także wymiany doświadczeń wśród inwestorów, niezależnych właścicieli lokali gastronomicznych i dyrektorów sieci, ekspertów oraz dostawców. Mają niebywałą i realną szansę na pozyskanie tzw. kontraktów roku. Dzięki prawie dwudziestoletniej tradycji udało nam się stworzyć, i co roku organizować, najwyżej oceniane, oczekiwane wydarzenie branży w tym kraju – mówi Rafał Madyński, prezes zarządu BROG B2B.

Tymczasem już dziś serdecznie zapraszamy dostawców HoReCa do współpracy i potwierdzania udziału. Tylko teraz najlepsze lokalizacje stoisk oraz niższe przedziały cenowe!
WWW.FOODBUSINESSFORUM.COM

Co roku w indywidualnych rozmowach z dostawcami na temat możliwości współpracy, biorą udział wyłącznie osoby bezpośrednio odpowiedzialne za inwestycje w przygotowaniu; wyposażenie, zakupy i modernizacje w sieciach gastronomicznych oraz lokalach niezależnych.

Kontakt – BROG B2B
Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
tel. 664 463 083
z.pak@brogb2b.pl

Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomicznych
tel. 664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 27.10.2021
Aktualizacja: 27.10.2021