Centrum Praskie Koneser z juice barem

Udostępnij artykuł
Lokal zaprasza gości od 5 października. W menu znajdują się przede wszystkim świeżo wyciskane soki, shake, koktajle białkowe, kanapki na ciepło oraz w przyszłości wrapy.  To już kolejny punkt marki Frankie’s w Warszawie.

Frankie’s to koncept gastronomiczny wywodzący się ze Skandynawii, skupiający się na promowaniu zdrowego stylu życia i odżywiania. Specjalnością lokalu są świeżo blendowane soki oraz koktajle owocowe. W menu Frankie’s miłośnicy zdrowego odżywiania znajdą także koktajle z rzadkimi dodatkami takimi, jak: owoce acai, jagody goji, guarana czy woda kokosowa. Dla swoich klientów zespół Frankie’s przygotował także szeroki wybór świeżo-krojonych sałatek oraz kanapek, pełnych substancji odżywczych i nie posiadających żadnych konserwantów.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – WRZESIEŃ 2018
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 08.10.2018
Aktualizacja: 08.10.2018