Dania od Deli Catering na konferencji Business Insider

Udostępnij artykuł
Inside Trends to jedno z najważniejszych wydarzeń biznesowych. O jego oprawę kulinarną zadbał lider na rynku usług cateringowych w zakresie kulinariów eventowych – marka Deli Catering, która w tym roku była również oficjalnym partnerem konferencji.

Inside Trends stanowi jedną z najważniejszych imprez dotyczących trendów w biznesie Europy Środkowo-Wschodniej. To właśnie tu światowej klasy eksperci odpowiadają na pytania w kontekście zmian we współczesnym świecie zarówno finansów, mediów, nowych technologii jak i medycyny.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – WRZESIEŃ 2018
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

W tegorocznej edycji BIIT udział wzięło blisko 1 tys. osób ze świata biznesu, marketingu, nauki oraz mediów. Co ważne, wśród tegorocznych prelegentów nie zabrakło najsłynniejszego hakera świata, Kevina Mitnicka, oraz Marka Konarzewskiego – profesora nauk biologicznych i popularyzatora nauki.

O oprawę kulinarną wydarzenia zadbał lider na rynku usług cateringowych w zakresie kulinariów eventowych, Deli Catering, który w tym roku został również Partnerem BIIT. Specjalnie na tę okoliczność marka przygotowała między innymi indyczkę nadziewaną musem kukurydzianym z dodatkiem orzechów ziemnych i pistacji oraz marynowany rostbef w młotkowanym pieprzu i tequili.

Przypomnijmy, iż wydarzenie odbyło się 18-19 października br. w Centrum Praskim Koneser. Organizatorem konferencji był Business Insider Polska.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 25.10.2018
Aktualizacja: 25.10.2018