Deli Catering wsparło kulinarnie Samorządowe Forum Kapitału i Finansów

Udostępnij artykuł
Za nami najważniejsze spotkanie, łączące liderów samorządu i finansów. O oprawę kulinarną wydarzenia zadbał lider na rynku usług cateringowych w zakresie kulinariów eventowych.

Samorządowe Forum Kapitału i Finansów już od wielu lat łączy najbardziej wpływowych przedstawicieli zarówno administracji samorządowej, jak i publicznej, a także osoby ze świata biznesu i finansów. Jego tegoroczna edycja upłynęła pod znakiem licznych sesji tematycznych – począwszy od finansów, przez technikę, oświatę, planowanie i zagospodarowanie przestrzenne, służbę zdrowia, ustrój samorządu aż po gospodarkę komunalną z udziałem reprezentantów samorządu terytorialnego, prezesów największych firm, naukowców oraz praktyków.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – WRZESIEŃ 2018
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

O oprawę kulinarną wydarzenia zadbał lider na rynku usług cateringowych w zakresie kulinariów eventowych, Deli Catering. Specjalnie na tę okoliczność marka przygotowała między innymi ruloniki z soli i zielonego szpinaku na maślano–cytrynowym sosie oraz mangalicę w sosie balsamicznym z dodatkiem gorzkiej czekolady. Co ważne, nie zabrakło tu również akcentów śląskich, jak chociażby mini śląskich rolad duszonych w pieczeniowym sosie z dodatkiem majeranku i cebuli.

16. edycja Samorządowego Forum Kapitału i Finansów odbyła się 2-3 października br. w najnowocześniejszym w Polsce Międzynarodowym Centrum Kongresowym w Katowicach.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 17.10.2018
Aktualizacja: 17.10.2018