Džiugas Poland z nowym biurem

Udostępnij artykuł
24 stycznia br. filia litewskiej firmy Žemaitijos pienas uroczyście otworzyła biuro w Hali Koszyki w Warszawie. Firma jest liderem w branży mleczarskiej w krajach  bałtyckich oraz eksportuje swoje produkty do 35 krajów na całym świecie.

Najbardziej popularne w Polsce marki to  sery długo dojrzewające Džiugas , batoniki twarogowe Magija  oraz Pik-Nik paluszki  serowe. W związku z rozwojem firmy w Polsce, zarząd firmy zdecydował o zmianie dotychczasowej lokalizacji biura, która daje firmie w przyszłości jeszcze większe możliwości rozwoju biznesu. W tym wydarzeniu udział wziął prezydent Bronisław  Komorowski,  ambasador Litwy w Polsce, partnerzy handlowi i biznesowi oraz przedstawicieli mediów i prasy branżowej.

Redakcja czasopisma Nowości Gastronomicznej, Sweets & Coffee i Horecanet.pl
również brała udział w wydarzeniu (od lewej Rafał Wojciechowski oraz Milena Kaszuba-Janus)

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 29.01.2019
Aktualizacja: 29.01.2019