Gruby Benek z kolejnym lokalem w Łodzi

Udostępnij artykuł
Otwarcie restauracji poprzedziły konkursy na Facebook’u, gdzie profil marki był obserwowany jeszcze na długo przed otwarciem, a fanów pizzy, i nie tylko, nagradzano pizzą i BenBurgerami. Od 25 maja Gruby Benek zaprasza do lokalu przy ul. Retkińskiej 79 C.

Chcąc być zawsze jak najbliżej fanów swojej pizzy, było tylko kwestią czasu, aby Gruby Benek powrócił na łódzkie osiedle Retkinia. Gościom nowo otwartego lokalu tradycyjnie oferowane jest darmowe WiFi, prezentacja menu i promocja na monitorach LED, a także ładowarki stołowe, dzięki którym w czasie posiłku można naładować indukcyjnie telefon. Gruby Benek pamięta również o najmłodszych – w pierwszych dniach działalności lokalu wszystkie odwiedzające dzieci mogą liczyć na niespodzianki.

Sieć posiada w samej Łodzi już ponad 5 restauracji, a benkowa mapa wzbogaci się lada dzień o kolejne lokale w innych miastach, gdzie aktualnie trwające inwestycje są już na ukończeniu.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 29.05.2019
Aktualizacja: 29.05.2019