Grycan kontynuuje rozwój

Udostępnij artykuł
Na początku listopada została otwarta kolejna lodziarnio-cukiernia. Z tej okazji na gości czeka smakowita oferta specjalna – do każdego deseru w pucharze można wybrać dowolną kawę gratis. Promocja obowiązuje aż do świąt Bożego Narodzenia. Nowy lokal zaprasza gości do Centrum Handlowego Nowa Stacja w Pruszkowie. To pierwszy punkt marki w tym mieście.

– Lodziarnio-kawiarnie to serce naszego biznesu. Cieszymy się, gdy już od pierwszych dni tętnią życiem, tak jak nowo otwarty lokal w Pruszkowie. Dziękujemy mieszkańcom tego miasta za serdeczne przyjęcie i zapraszamy częściej – mówi Małgorzata Grycan, współwłaścicielka sieci Grycan – Lody od pokoleń.

SWEETS & COFFEE
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

Goście lokalu mogą wybierać spośród 36 smaków lodów tradycyjnych, smaków deserowych, sorbetów z owoców i lodów jogurtowych. W ofercie lodziarnio-kawiarni znajduje się również szeroki wybór deserów lodowych oraz domowych ciast, przygotowywanych według tradycyjnych, rodzinnych receptur. Na klientów czekają także chrupiące rurki z bitą śmietaną oraz wyśmienite torty lodowo-bezowe. Menu uzupełniają świeżo wyciskane soki, soki 100 proc.  z owoców i koktajle owocowe oraz cała gama aromatycznych kaw, parzonych ze specjalnie wyselekcjonowanej mieszanki, wybranej osobiście przez właścicieli. Dodatkowo od otwarcia aż do wigilii Bożego Narodzenia goście nowego lokalu mogą skorzystać z oferty specjalnej – do każdego deseru lodowego w pucharze otrzymają dowolną kawę gratis.

Nowy punkt sieci Grycan – Lody od pokoleń w Pruszkowie ma 16 stolików i 34 miejsca siedzące.  Lodziarnio-kawiarnia czynna jest od niedzieli do czwartku w godzinach od 10.00 do 21.00,
a w piątki i soboty od 10.00 do 22.00.

 © BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 21.11.2018
Aktualizacja: 21.11.2018