Hotel Traugutta3 w programie Doroty Szelągowskiej

Udostępnij artykuł
Już 21 kwietnia na TVN Style emisja programu „Tu jest pięknie”, w którym Dorota Szelągowska odwiedziła Hotel Traugutta3.
Zdjęcie własne hotelu

Ekipa TVN Styl zgłosiła się do nas już w 2020 roku. Wprowadzono lockdown i lawiną zdarzeń nagrania rozpoczęliśmy dopiero w marcu tego roku. Dwa dni zdjęciowe, nowa energia, pozytywne emocje i potwierdzenie tego, co wiedzieliśmy już dawno, że w Hotelu Traugutta3 jest pięknie! – mówi Anna Narel, dyrektor Hotel Traugutta3.

To pierwszy hotel w Białymstoku wyróżniony przez twórców programu „Tu jest pięknie”. Za jego projekt odpowiada białostocka Pracownia Projektowa Archimeda. Za wykończenie, a także wyposażenie w zdecydowanej większości firmy z lokalnego rynku. Czym zachwycił hotel? Na co zwrócono szczególną uwagę? Tego dowiemy się 21 kwietnia na antenie TVN Style, w czasie emisji premierowego odcinka.

Wystrój obiektu, wykorzystanie historycznych elementów, świetna obsługa i wyrafinowany smak dań. To zdecydowane atuty, które podkreślano przy realizacji odcinka. Zapraszam do wspólnego oglądania. Przede wszystkim do majówkowego pobytu i doświadczenia tego, co piękne w Hotelu Traugutta3 – zaprasza Anna Narel, dyrektor Hotelu Traugutta3.

Program „Tu jest pięknie” to produkcja TVN Style. Obecnie realizowany jest 7 sezon z prowadzącą Dorotą Szelągowską.

Czterogwiazdkowy Hotel Tragutta3 oferuje 23 pokoje w siedmiu kategoriach, Restaurację Regiment, a także nowocześnie wyposażone i eleganckie sale bankietowo-konferencyjne, z dostępem do światła dziennego, o łącznej powierzchni ponad 450 mkw. Willa przy ul. Traugutta 3 jest ostatnią, obok pobliskiej plebanii kościoła pozostałością po istniejących tu przed laty carskich koszarach, która zachowała swoją oryginalną formę, a także dzięki staraniom firmy HASS otrzymała drugie życie. W 1994 budynek wpisany został do rejestru zabytków, jako dobro kultury ze względu na swoje znaczenie historyczne.

RYNEK DOSTAWCÓW HORECA W POLSCE – RAPORT 2021
> zapoznaj się z pełnym wydaniem <
Obrazek posiada pusty atrybut alt; plik o nazwie Rynek-Dostawcow-HoReCa-RAPORT-2021.png

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 15.04.2021
Aktualizacja: 20.04.2021