Jacek Gralik panelistą XX Food Business Forum 2022

Udostępnij artykuł

Właściciel restauracji Si, Słoik, Secado Tapas Bar, MAO w Warszawie i Gościńca Oycowizna w Magdalence weźmie udział w organizowanym przez redakcję naszego czasopisma Nowości Gastronomiczne i newsowego portalu Horecanet.pl – XX Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2022.  Jacek Gralik zabierze głos w dyskusji pt.: „Codzienność restauratora – inflacja a koszty, wizja a realia”. Tegoroczna edycja najważniejszego w Polsce spotkania restauratorów, inwestorów, kupców oraz dostawców HoReCa odbędzie się 12 września w Sheraton Grand Warsaw.

Jacek Gralik jest właścicielem Restauracji Si, Słoik, Mao, Secado Tapas Baru oraz Gościńca Oycowizna w Magdalence. Gastronomię zna od podszewki, sam jest absolwentem szkoły gastronomicznej, a z branżą jest związany od ponad 20 lat. Kuchnia i smaki to nieodzowna część jego licznych podróży po świecie, które są inspiracją do tworzenia ciekawych połączeń regionalnych dań świata z nowatorskimi pomysłami i nowoczesnymi technikami kulinarnymi. Efekty tych nietuzinkowych połączeń możemy znaleźć w każdej z tych restauracji. Podróże to połączenie jego dwóch ogromnych pasji: jedzenia i uprawiania sportów, takich jak kitesurfing, wakeboarding, snowboard, narty czy offroadowe wyprawy motocyklowe. W branży gastronomicznej zdecydowanie nie powiedział jeszcze ostatniego słowa.

W programie XX Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2022:
  • KONFERENCJA z całodziennymi dyskusjami panelowymi przy udziale najwybitniejszych w Polsce praktyków i ekspertów;
  • BUSINESS SPEED DATING – indywidualne, spotkania kilkudziesięciu kupców z sieci gastronomicznych oraz restauracji niezależnych, z dostawcami HoReCa;
  • SEKCJA WYSTAWIENNICZA – zlokalizowana w foyer. Przeznaczona dla dostawców, którzy już na miejscu chcą efektywnie zaprezentować swoją ofertę. Podczas indywidualnych spotkań z: restauratorami niezależnymi, inwestorami, prezesami spółek gastronomicznych i kupców.
  • UROCZYSTA KOLACJA z Galą FOOD BUSINESS AWARDS 2022 oraz SUPPLIER OF THE YEAR 2022.

Tegoroczne rozmowy zdominuje obecna sytuacja, a także intensywna wymiana wzajemnych doświadczeń i wsparcia w tym zakresie. Nie zabraknie pogłębionych analiz, interpretacji obowiązujących przepisów, wniosków i najbardziej realnych prognoz. Jak co roku, jako Organizator, stawiamy wyłącznie na naszą najbardziej efektywną i sprawdzoną formułę wydarzenia. Odbędzie się wyłącznie w wersji stacjonarnej, ze ścisłym dochowaniem wszelkich zasad bezpieczeństwa.

Food Business Forum to jedyna w Polsce i najbardziej efektywna platforma dyskusji o tym, co aktualne w branży. Także wymiany doświadczeń wśród inwestorów, niezależnych właścicieli lokali gastronomicznych i dyrektorów sieci, ekspertów oraz dostawców. Mają niebywałą i realną szansę na pozyskanie tzw. kontraktów roku. Dzięki dwudziestoletniej tradycji udało nam się stworzyć, i co roku organizować, najwyżej oceniane, oczekiwane wydarzenie branży w tym kraju – mówi Rafał Madyński, prezes zarządu BROG B2B.

Tymczasem już dziś serdecznie zapraszamy dostawców HoReCa do współpracy i potwierdzania udziału. Tylko teraz najlepsze lokalizacje stoisk oraz niższe przedziały cenowe!

WWW.FOODBUSINESSFORUM.COM

Co roku w indywidualnych rozmowach z dostawcami na temat możliwości współpracy, biorą udział wyłącznie osoby bezpośrednio odpowiedzialne za inwestycje będące w przygotowaniu; wyposażenie, zakupy i modernizacje w sieciach gastronomicznych oraz lokalach niezależnych.

Kontakt – BROG B2B
Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
tel. 664 463 083
z.pak@brogb2b.pl

Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomicznych
tel. 664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Opublikowano: 06.09.2022
Aktualizacja: 06.09.2022