Jaki ser do sushi i sashimi roll? Radzą właściciele Yattai Sushi Bar

Udostępnij artykuł
Ser Cremette mimo kontaktu z gorącą rybą, nie rozpływa się i zachowuje swoją konsystencję. Kremowy, wyrazisty ser doskonale komponuje się z delikatną strukturą ryby. Sashimi roll dzięki Cremette długo pozostaje świeże i doskonale trzyma swój kształt – mówi Marcin Kaczmarek, współwłaściciel Yattai Sushi Bar.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 05.07.2021
Aktualizacja: 06.07.2021