Jarosław Orłowski zabierze głos w dyskusji podczas XX Food Business Forum 2022

Udostępnij artykuł

Pizza Hut Brand Leader w AmRest weźmie udział w organizowanym przez redakcję naszego czasopisma Nowości Gastronomiczne i newsowego portalu Horecanet.pl – XX Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2022. Jarosław Orłowski zabierze głos w panelu dyskusyjnym pt.: „U progu zmian – analiza, perspektywy, ewaluacja”. Tegoroczna edycja najważniejszego w Polsce spotkania restauratorów, inwestorów, kupców oraz dostawców HoReCa odbędzie się 12 września w Sheraton Grand Warsaw.

Jarek Orłowski związany jest z Pizza Hut od 1997 roku. Zaczynał w Wielkiej Brytanii, gdzie zarządzał restauracjami własnymi oraz jako franczyzobiorca. W 2010 roku, dołączył do AmRest, zarządzając regionem restauracji KFC we Wrocławiu. Od 2012 roku kierował Działem Doskonałości Operacyjnej wspierającym wszystkie marki spółki. W 2013 przeszedł do największej firmy naftowej w Europie Środkowo-Wschodniej, gdzie odpowiadał za usprawnienie procesów operacyjnych, rozwój ludzi oraz wdrażanie nowych kategorii żywności na stacjach benzynowych.

W 2016 roku, powrócił do AmRest i marki Pizza Hut, gdzie odpowiadał za rozwój i otwarcie modelu Fast Casual Delivery na rynkach Europy Środkowo-Wschodniej. Od 2019 roku odpowiadał za polski rynek restauracji Pizza Hut, a od 2022 roku za całą markę na rynkach AmRest (Polska, Francja, Niemcy, Węgry, Czechy, Słowacja).

W trakcie swojej kariery zawodowej Jarek zdobył rozległą wiedzę i doświadczenie tworząc solidne fundamenty i struktury organizacyjne do zarządzania marką Pizza Hut na rynkach Europy Środkowo-Wschodniej. Uruchomił także, w tym regionie, działalność franczyzową marki.

W programie XX Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2022:
  • KONFERENCJA z całodziennymi dyskusjami panelowymi przy udziale najwybitniejszych w Polsce praktyków i ekspertów;
  • BUSINESS SPEED DATING – indywidualne, spotkania kilkudziesięciu kupców z sieci gastronomicznych oraz restauracji niezależnych, z dostawcami HoReCa;
  • SEKCJA WYSTAWIENNICZA – zlokalizowana w foyer. Przeznaczona dla dostawców, którzy już na miejscu chcą efektywnie zaprezentować swoją ofertę. Podczas indywidualnych spotkań z: restauratorami niezależnymi, inwestorami, prezesami spółek gastronomicznych i kupców.
  • UROCZYSTA KOLACJA z Galą FOOD BUSINESS AWARDS 2022 oraz SUPPLIER OF THE YEAR 2022.

Tegoroczne rozmowy zdominuje obecna sytuacja, a także intensywna wymiana wzajemnych doświadczeń i wsparcia w tym zakresie. Nie zabraknie pogłębionych analiz, interpretacji obowiązujących przepisów, wniosków i najbardziej realnych prognoz. Jak co roku, jako Organizator, stawiamy wyłącznie na naszą najbardziej efektywną i sprawdzoną formułę wydarzenia. Odbędzie się wyłącznie w wersji stacjonarnej, ze ścisłym dochowaniem wszelkich zasad bezpieczeństwa.

Food Business Forum to jedyna w Polsce i najbardziej efektywna platforma dyskusji o tym, co aktualne w branży. Także wymiany doświadczeń wśród inwestorów, niezależnych właścicieli lokali gastronomicznych i dyrektorów sieci, ekspertów oraz dostawców. Mają niebywałą i realną szansę na pozyskanie tzw. kontraktów roku. Dzięki dwudziestoletniej tradycji udało nam się stworzyć, i co roku organizować, najwyżej oceniane, oczekiwane wydarzenie branży w tym kraju – mówi Rafał Madyński, prezes zarządu BROG B2B.

Tymczasem już dziś serdecznie zapraszamy dostawców HoReCa do współpracy i potwierdzania udziału. Tylko teraz najlepsze lokalizacje stoisk oraz niższe przedziały cenowe!

WWW.FOODBUSINESSFORUM.COM

Co roku w indywidualnych rozmowach z dostawcami na temat możliwości współpracy, biorą udział wyłącznie osoby bezpośrednio odpowiedzialne za inwestycje będące w przygotowaniu; wyposażenie, zakupy i modernizacje w sieciach gastronomicznych oraz lokalach niezależnych.

Kontakt – BROG B2B
Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
tel. 664 463 083
z.pak@brogb2b.pl

Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomicznych
tel. 664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Opublikowano: 14.07.2022
Aktualizacja: 19.07.2022