Już dziś XVI Food Business Forum 2018!

Udostępnij artykuł
Właśnie rozpoczęło się najważniejsze w Polsce spotkanie restauratorów. Biorą w nim udział reprezentanci 4000 restauracji, lokali gastronomicznych i firm cateringowych w osobach właścicieli niezależnych, prezesów i dyrektorów sieci. W rozmowy, podczas Business Speed Dating angażują się kupcy reprezentujący ok. 70 marek. To właśnie oni spotkają się na indywidualnych spotkaniach z dostawcami.  Dodatkowo w części merytorycznej wystąpią prelegenci, z unikalnymi prezentacjami,  a w panelach wezmą udział najwybitniejsi praktycy. Z kolei wieczorem odbędzie się Gala z kolacją, podczas której zostaną rozstrzygnięte konkursy Food Business Awards 2018 i Supplier of the Year 2018.

BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca m.in. czasopism Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee oraz portalu Horecanet.pl odpowiada za organizację najważniejszego w Polsce spotkania przedstawicieli branży: XVI Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2018. Ogromnym zainteresowaniem Uczestników, Sponsorów, Wystawców oraz k o m p e t e n t n y c h kupców z niezależnych lokali, sieci gastronomicznych i firm cateringowych cieszy się każda edycja wydarzenia. To tylko tu, po raz kolejny pojawią się właściciele, prezesi spółek oraz wybitni praktycy i eksperci, ze wszystkich zakątków Polski, aby uczestniczyć w swoim ulubionym w roku wydarzeniu.

Część merytoryczna wydarzenia, została podzielona na cztery bloki tematyczne. Pierwszy z nich zatytułowano: Gastronomia od kuchni – rynek, regulacje, trendy, goście, wyzwania. W drugiej dyskusji, eksperci porozmawiają o budowaniu marki – od wizji do biznesu, a w trzeciej o zarządzaniu poprzez koszty – zysku, oszczędnościach i optymalizacji. W czwartym, bardzo szczerym panelu, zostaną wyłożone karty na stół, a paneliści zastanowią się, jak przekuć kryzys w sukces i wyciągnąć naukę z popełnionych błędów.

Już po raz szósty na zakończenie Food Business Forum, podczas uroczystej kolacji i Gali nastąpi rozstrzygnięcie oraz wręczenie nagród Food Business Awards 2018. Po raz drugi wyróżnieni zostaną także najlepsi dostawcy uczestniczący w konkursie Supplier of the Year 2018.

Wydarzeniu towarzyszą jedyne w Polsce spotkania w formule Business Speed Dating z gwarantowanym udziałem potwierdzonych kupców, którzy deklarują uczestnictwo wyłącznie w organizowanych przez nas wydarzeniach!

– To jedyna w Polsce i najbardziej efektywna platforma dyskusji o tym co aktualne w branży, wymiany doświadczeń wśród właścicieli niezależnych i zarządów sieci, ekspertów oraz dostawców, którzy mają niebywałą i realną szansę na pozyskanie tzw. kontraktów roku. Dzięki szesnastoletniej tradycji udało nam się stworzyć najlepsze, także organizacyjnie, wydarzenie gastronomiczne w tym kraju – mówi Rafał Madyński, prezes zarządu BROG B2B.

Organizatorem jest BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt z Organizatorem
BROG B2B

Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.
Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 24.09.2018
Aktualizacja: 26.09.2018