Kawa mrożona w ofercie Pasibusa

Udostępnij artykuł

Z początkiem letnich wakacji marka wprowadza do swojego menu letni dodatek. Goście odwiedzający jeden z 16 lokali mogą napić się kawy mrożonej. Ice Pasino występuje w dwóch odsłonach.

Goście odwiedzający wybrane lokale Pasibusa mogą ochłodzić się, pijąc kawę mrożoną w dwóch smakach. Chodzi o wersję klasyczną (9,99 zł), a także z dodatkiem syropu karmelowego (11,99 zł).

Kawa mrożona jest dostępna w 16 lokalach Pasibus: we Wrocławiu (Stacja Świdnicka, Wroclavia, Fashion Outlet, Magnolia Park, Pasaż Grunwaldzki, Ferio Gaj, CH Korona), również w Szczecinie, Kaliszu, Poznaniu (CH Posnania i ul. Św. Marcin), Łodzi, Katowicach (Silesia City Center i Galeria Katowicka), Gdyni oraz Olsztynie.  

Nowe napoje w ofercie są dostępne przez cały dzień na miejscu, a także na wynos.

SWEETS & COFFEE wydanie pierwsze 2022
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

Pasibus to marka burgerowni, która narodziła się we Wrocławiu w 2013 r. Pierwszy food truck Pasibusa stanął właśnie w stolicy Dolnego Śląska i stał się wyjątkowym miejscem na kulinarnej mapie miasta. Obecnie restauracje Pasibusa znajdują się już w 13 miastach w Polsce, m.in. we Wrocławiu, w Warszawie, Łodzi, Gdyni, Katowicach, Olsztynie i Poznaniu. Marka prowadzi 26 lokali w Polsce, w tym 12 restauracji stworzonych we współpracy ze spółką Helios.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 27.06.2022
Aktualizacja: 27.06.2022